Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam sikede fenere yardim eden sahis di zaten oynayisindan da belli .. KAdromuzu aktaran adam bu hayindi

D.E. Oynuyor musun?

B.Ö. Yok oynamıyorum ya abi, bu adam oynatmaz artık beni ya. Yok sorma bana yani bu adam hep kendi oyuncularını hep oynattırıyor.

D.E. İyi forvet kim oynuyor?

B.Ö. Kewell oynamıyor ya Baros oynuyor. Sağda Kazım oynuyor, solda da Stancu.

D.E. Stancu şey Gökhan Zan oynuyor mu?

B.Ö. Hmm oynuyor stoperde.

D.E. Hım şeyle o zaman Servet’le Neill’i mı kesti?

B.Ö. Yok Neill’ı sağ beke koydu ya.

Return Of The Marcelo Carrusca.

İsterseniz ana avrad düz gidin bana ama gerçek budur. Galatasaraylılığıma kimse laf edemez, bana kuş diyenler söyledikleri şeyin beyninin kendilerinde mevcud olduğunuda unutmasınlar. Bakalım İnamatomuz kim olacak.

Ben kuş demicem ama;

kuş kafesinden gelmişde olsan aynı şeyi söylicem.

Carrusca, oynadığı dönemlerde en kötüyken bile febeş standartlarının üzerinde idi. Ama biz gene yetersiz bulduğumuz için soğuduk kendisinden...

Benim tek sıkıntım bu oyuncu için 4-2-3-1e geçilip burağın kesilecek olmasıdır. bundan başka bu admala bir sorunum yok.

Sevindiğim nokta yerli bu adam ya..

Çok iyi..

Türkiye liginden bir takımı zengin edeceğimize böyle bir adama sağlam altyapı almış adama para harcayalım..

Alex telles niye bildirilmiyor abi ya borsaya. yatarsa üzülürüm. sol bekde ilk defa rekabet oalcak telles vs riera. balta rüyasında görür formayı.

İsterseniz ana avrad düz gidin bana ama gerçek budur. Galatasaraylılığıma kimse laf edemez, bana kuş diyenler söyledikleri şeyin beyninin kendilerinde mevcud olduğunuda unutmasınlar. Bakalım İnamatomuz kim olacak.

Nerden biliyorsun kardeş adam ligde 15 mac 6 gol 4 asist yapmış topa iyi vuran bir adam. Varsa 4 milyona alinabilecek yerli 22yaşında bir kanat oyuncusu onuda siz alın

Sevindiğim nokta yerli bu adam ya..

Çok iyi..

Türkiye liginden bir takımı zengin edeceğimize böyle bir adama sağlam altyapı almış adama para harcayalım..

Tek sıkıntı orada renktaş yerli statüsünde oynayıp oynayamayacağı belli değil maalesef....

Gelecegin yildizi diye mi aldik? Sartlar ortada. Bunlari göz önünde bulundurarak, mevkisini ve yasini de düsünerek cok güzel bir transfer oldugunu düsünüyorum. Artik ne kadar katki verir, ne kadar gelisir orasi bilinmez ... fakat sen bana söyle bizim lig'den sag kanat icin kimi alcaktik? Varsa birisi kazik yemeden alabilecek miydik?

Geldiğine kesin gözüyle bakılan Telles için bildirim yapılmayıp Hajro için yapılmış olmasına sağlam bir yorum yapabilecek var mı?

İzzet 1 tane sol kanattan girip bıyıklı tosunu avlayacak.

Bir de cepheden 30 metrelik füze gönderecek tosuna Arena'da.Ben şimdiden hayalini kurmaya başladım sen de kur...

Nerden biliyorsun kardeş adam ligde 15 mac 6 gol 4 asist yapmış topa iyi vuran bir adam. Varsa 4 milyona alinabilecek yerli 22yaşında bir kanat oyuncusu onuda siz alın

Şnu da hesaba katmak lazım ki (özellikle 5 yıldır) bizim ligimiz isviçre ligini katlar..

şu takımın en büyük ihtiyacı, sol bekten de önce gelen ihtiyacı sağ kanat oyuncusu idi. sırf sağ kanat olmadığından brumayı sağa, burakı sola çekme vb alternatifler denendi. sonunda gerçek 2 tane kanadımız olmuş olacak. oyuncu kendini geliştirirse süper, geliştiremezse daha iyisi gelir. ama artık devşirmelerle uğraşmamış olcaz. umarım takıma devşirme olmayan oyunculardan oluşan bi sistem gelir artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt