Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlar bruma - hajrovic üffff süper olacak bekle bizi fenev

Adama şunu sorarlar madem yabancı alacaksın niye Hajrovic'i alıyorsun git 5 daha ver Ben Arfa'yı al..

Sneijder'i Drogba'yı getiren yönetimde bunu düşünür demek ki bir boşluk var bu adam oynayabiliyor adam kendi de dedi Türk pasaportumu çıkarıcam diye..

+Şöyle düşünün benim bildiğim 10 yabancın varken kap'a bile bildiremiyorsun yabancı olduğu için Telles o yüzden bekletiliyor.

Buda Hajrovic'in yerli statüsünde olduğunu gösteren bir kanıt gibi.

------------------Muslera--------------------

Sabri------Semih--Chedjou-------Telles

---------------Melo---Selcuk---------------

Hajrovic----------Sneijder-----------Bruma

----------------------Burak----------------------

Bir de yerli sag bek bulursak muthis olur

Riera +kontenjanında kalabilir belki ama Mancini kesinlikle orjinal bir sol bek istiyor abi bunu biliyoruz.

gençlere yöneliyoruz bruma hajro kanatları bu sene olmaz sanmıyorum seneye anca

Muslera-Alex-Melo-Sneijder-Bruma-Drogba ne olursa olsun 11'in içinde olmalı,Hajrovic yerli düsünürsek cok güzel günler bizleri bekler dostlar

İş febeşleri arenada ezmeye kaldı. Yenmek yetmeyebilir.

2011/2012 deki gibi psikolojik olarak çöktürüp el öptürtmek lazım ki, TSL nin agasını öğrenip hızları kesilsin..

------------------Muslera--------------------

Sabri------Semih--Chedjou-------Telles

---------------Melo---Selcuk---------------

Hajrovic----------Sneijder-----------Bruma

----------------------Burak----------------------

Bir de yerli sag bek bulursak muthis olur

Sabri bütün tılsımı bozuyo hakikaten.

Bana sorarsanız Telles Dany'i bekliyor oda cepte iş bitti.

Yattı diyemeyiz herif bavullarını toplamış geliyor,demek ki imzalar atıldı.

+Şöyle düşünün benim bildiğim 10 yabancın varken kap'a bile bildiremiyorsun yabancı olduğu için Telles o yüzden bekletiliyor.

ben geçen yıllarda beşiktaşın bir ara 10 dan fazla yabancısı oldugunu hatırlıyorum. ama yaz transfer dönemiydi kiraliklar geri gelmişti vs.. şimdi başka mıdır bilemiyorum.

o değil de erken başlamamız güzel oldu, önceden Ocak' ın son günü olur transferler, Mart' ta oyuncular anca takıma adapte olurdu

İş febeşleri arenada ezmeye kaldı.

2011/2012 deki gibi psikolojik olarak çöktürüp el öptürtmek lazım ki hızları kesilsin..

5 olarak bakıyoruz farka,üstüste 2 deplasmanları var hemen ligin basında Eskisehir-Sivas 2sini de kazanmaları pek mümkün degil,2sininde en kötü berabere bitmesi bile 4.yıldıza götürür bizi

Bakın ben diyorum telles gelse bile. Riera onu gerek tekniğiyle gerek aklıyla gerek tecrübesiyle saf dışı bırakacak. aha buraya yazıyorum.

İş febeşleri arenada ezmeye kaldı. Yenmek yetmeyebilir.

2011/2012 deki gibi psikolojik olarak çöktürüp el öptürtmek lazım ki hızları kesilsin..

Bence Mancini mentalitesini oturtursa Terim zamanında imkanı olup da yapamadığımız ezici mağlubiyeti başarırız.

Gerçi 7 Aralık maçında yine ballıydı bunlar,hatırladığım Baros Çolak Selçuk Kazım ve birkaç tane daha net pozisyon vardı.Tabii süper finaldeki maç da 9-2 bitmesi gerekiyordu.

Neyse Terim'e kısmet olmadı inşallah Mancini'ye nasip olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt