Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.174
- 1.341
- 1.618
federasyon yerli oyuncu statüsünde oynatmaz. galatasaray düşmanlığı değil mi maksat kesinlikle oynatmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
federasyon yerli oyuncu statüsünde oynatmaz. galatasaray düşmanlığı değil mi maksat kesinlikle oynatmazlar.
Yedek için uygun ama 11'e zor girer.Çünkü şut dışında iyi özelliği yok gibi.Ama şutlar efsane.
Aynen kanka. Ben sol o sağ. dönüşümlü oynadık.
Aynen kanka. Ben sol o sağ. dönüşümlü oynadık.
Allahını seven sağ beke sabriyi yazmasın ...
Bakın ben diyorum telles gelse bile. Riera onu gerek tekniğiyle gerek aklıyla gerek tecrübesiyle saf dışı bırakacak. aha buraya yazıyorum.
5 olarak bakıyoruz farka,üstüste 2 deplasmanları var hemen ligin basında Eskisehir-Sivas 2sini de kazanmaları pek mümkün degil,2sininde en kötü berabere bitmesi bile 4.yıldıza götürür bizi
Bunun bir kuzeni vardı hani bana nisanlayacaktik noldu o is kanka
ikiside fenere yatmayı pek sever ben kayıp beklemiyorum o deplasmanlardan açıkçası
Burak toparlıyor merak etme. Tam oynatmakta ısrar etme zamanı. Sadece oyunda kalarak ve gol atarak özgüvenini kazanıp geri dönebilir
Yedek için uygun ama 11'e zor girer.Çünkü şut dışında iyi özelliği yok gibi.Ama şutlar efsane.
HAMİD im geldi kurtaracak bizi ins