Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun turk statusunde oynarsa mukemmel olur...oynamayacak olsa bızımkılerın bu kadar acele edecegını ve yabancı hakkını açıktan yana kullanacagını sanmam..

Bazilari da kanat mi yok demis aman Allahim sanki biz Chelsea yiz.

Haydi bismillah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler rahat olun. Telles cepde.

Evet ilk 2 transferlerimiz Telles ile Hajrovic olacak gibi.

Kesinlikle öyle.

Bak kuyumcu kardeş sana dakikalık bir analiz yapayımda kararını ver.

Bu adam videolarındaki o kadar kolay yapabildiği gol, asist veya şekillerden her 380 dakikada (2 maçta ) sadece 1 tanesini yapsa;

Ligin ikinci yarısında TSL+ziraat +CL de toplam 25-30 arası maçımız olacak. Toplam 10 gol 5 asist veya çok olduysa eğer, 5 gol 10 asist yapar.

Ve bu adam kötü diyorsun ha. Pes artık....

olay basit'dir

Muslera

Sabri Zan Semih Telles

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Bruma

Drogba

duruma göre Eboue in Bruma out (Burak) , veya Drogba out, Burak/Umut In, fln...

Bu oyuncuyu izleyen var mı?

Valla lig kadroları hiç iç açıcı değil. En güzeli ŞL kadroları, sınırsız yabancı oh rahat

Benim korkum yerli statüsünde diye alıp oynatamamak. Böyle bir şey olursa şaşırmam.

Bazilari da kanat mi yok demis aman Allahim sanki biz Chelsea yiz.

Benim 1.5 sene evvel bu foruma ilk mesajlarımda yazdığım Sol bek ve sağ kanadımız ağlıyor mesajlarıma nihayet sağ kanat halledildi gibi.

Şimdi kadroya paraya kıyıp 2 lira fazlasını verip Siqueira yı katma zamanıdır. Sponsor-MPONSOR ne varsa kullanmak lazım..

Mercedes 13 numara cantla gidemez.. Gitsede mercedes gibi gidemez.

Bu takımın olmazsa olmaz yabancıları: muslera,melo,sneijder,drogba. Bu 4isim üzerine kadroyu yerleştirmeliyiz. Telles ve bi yabancı stoper olabilir ya da Türk stoper olursa eboue sğb olabilir. Erciyes maçındaki gibi sneijder burak ve drogba ilerde dönüşümlü sağ tarafta iZet ortada melo-selçuk valla iyi olur ya :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

yerli statüsünde oynayacak büyük ihtimal satılmışşehir ve onun gibi kulüplerin yüzleri kızarmıştır şimdi hajrovic i alınca

Benim bu foruma ilk mesajlarımda yazdığım Sol bek ve sağ kanadımız ağlıyor mesajlarıma nihayet sağ kanat halledildi gibi.

Şimdi kadroya paraya kıyıp 2 lira fazlasını verip Siqueira yı katma zamanıdır.

Mercedes 13 numara cantla gidemez.. Gitsede mercedes gibi gidemez.

Alex Telles alindi Tamer , Gunaydin... ;)

Rakip ceza sahasına yakın oyuncuların büyük çoğunluğu bunu mecburiyetten de olsa yapabilir..

Pas için önü kapalıysa %90 tek seçeneği budur zaten.. Kalan % 10 u da rakibe kaptırmaktır.

Sadece bunun için robbenle eşleştirmek ne akaka yaaaauuuwww...

Güldürmeyin beniiiiiiiiiiiii.......:happy::happy::happy:

Ac da kicina gül o zaman. Ben aynen Robben gibi oynuyor veya Robben kalitesi veya potensiali mi var dedim

Bak kuyumcu kardeş sana dakikalık bir analiz yapayımda kararını ver.

Bu adam videolarındaki o kadar kolay yapabildiği gol, asist veya şekillerden her 380 dakikada (2 maçta ) sadece 1 tanesini yapsa;

Ligin ikinci yarısında TSL+ziraat +CL de toplam 25-30 arası maçımız olacak. Toplam 10 gol 5 asist veya çok olduysa eğer, 5 gol 10 asist yapar.

Ve bu adam kötü diyorsun ha. Pes artık....

Ciddi yazmışım gibi uzatmanız da enteresan.

Alex Telles alindi Tamer , Gunaydin... ;)

Araştırdım, henüz iş kesin değil ama olmuş gibi görünüyor.

Benim gözümde Mercedes e 13 numara cant tır telles. Bek de rieranın iyisi, ilerde rieranın kötüsü.

Tek dileğim beni bu yazdıklarımdan dolayı utandırmasıdır. Ben utanıp kızarmaya dünden razıyım. Yeter ki o işini iyi yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt