Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hardy (mad max) jordan (creed) ve damon (mars film) adamın en büyük rakipleri oscar için

Competition bu sene o kadar güçlü değil ki

Bazı siteler hardy'i aday görüyor

daha bi suru 2015 filimini izlemedim ama hardy imkansiz ztn dedigim gibi supporting olur
idris elba iyidi beasts of no nationda onu begendim
bi de gecen sene alan ingiliz herif favori travesti mi ne olmus

Hardynin adaylığı Legend filmiyle alakali. Keko ya :D:D:D mad max puhahaha :D:D:D

Hardy still remains the front-runner for*Mad Max: Fury Road, and Jordan’s meaty turn as Adonis Johnson in*Creed*is a worthy foe, but the race is fairly open outside of it. Matt Damon’s take on*The Martian*was enthusiastic and will likely earn a nod, but even Damon knows he essentially played Matt Damon Stuck on Mars, which isn’t so much a role as a way of life on a different planet. Hardy’s Fitzgerald in this film is diabolically excellent, but as he can only be nominated for one film in a category,*Mad Max*will, of course, be the way to go. Which leaves the race wide open for DiCaprio, who spoke far less in this movie than any of his potential competitors.

https://www.maxim.com/entertainment/revenant-movie-review-2015-12

Keko maxim

Son düzenleme:
jack Gyllenhaal 15.ci mi :D puhaha

Matt Damon 2 saat Mars'da yaşadı diye nasıl Oscar icin Southpaw'da muazzam oynayan Gyllenhaal'dan daha iyi oluyormuş

Keko variety

izlemedim filmini adaylığının durumunuda bilmiyorum ama geçen listelere baktğımda bencede bu reis süpriz yapabilir. tabi Leo.D favori.
eddie-redmayne-danishgirl.jpg

izlemedim filmini adaylığının durumunuda bilmiyorum ama geçen listelere baktğımda bencede bu reis süpriz yapabilir. tabi Leo.D favori.

bu gawat iste gecen sene kazanmisti hawking olup
izlenecek bi filme benzemiyordu
nihayetindede,
izlemedim

Filmi biraz önce indirdim, afişi gördüğümde bende aynı düşünceye kapıldım. Filmin içinde bakalım makyaj kısmı kadar başarılı bir içerik olacak mı:)

Herşeyin teorisinde bayağı iyiydi bu filmden de oyunculuk hakkında beklentim var ama bakalım...

Filmi biraz önce indirdim, afişi gördüğümde bende aynı düşünceye kapıldım. Filmin içinde bakalım makyaj kısmı kadar başarılı bir içerik olacak mı:)

Herşeyin teorisinde bayağı iyiydi bu filmden de oyunculuk hakkında beklentim var ama bakalım...

ben daha indirmedim bile hani izlemekte aklımdan pek geçmiyor buradaki yorumları bekliyorum. sen izle beğenirsen bende aradan çıkartırım ödüllere kadar hacım :D

ben daha indirmedim bile hani izlemekte aklımdan pek geçmiyor buradaki yorumları bekliyorum. sen izle beğenirsen bende aradan çıkartırım ödüllere kadar hacım :D

Filmin yorumlarına az çok baktım pek iç açıcı değildi ama Eddie Redmayne'nin oscar adayları arasında ismini görünce birde afişteki halini görünce merak uyandırdı. Fırsat bulunca izlerim yorum yaparım:)

Her homoya ödül vereceklerse işimiz var. Jared aldı yeter. Illa leo bey de mi homo olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt