Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
hardy (mad max) jordan (creed) ve damon (mars film) adamın en büyük rakipleri oscar için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hardy (mad max) jordan (creed) ve damon (mars film) adamın en büyük rakipleri oscar için
ne hardysi yaw sacmalama zaten aday olsa bile supporting olur
Competition bu sene o kadar güçlü değil ki
Bazı siteler hardy'i aday görüyor
Hardy still remains the front-runner for*Mad Max: Fury Road, and Jordan’s meaty turn as Adonis Johnson in*Creed*is a worthy foe, but the race is fairly open outside of it. Matt Damon’s take on*The Martian*was enthusiastic and will likely earn a nod, but even Damon knows he essentially played Matt Damon Stuck on Mars, which isn’t so much a role as a way of life on a different planet. Hardy’s Fitzgerald in this film is diabolically excellent, but as he can only be nominated for one film in a category,*Mad Max*will, of course, be the way to go. Which leaves the race wide open for DiCaprio, who spoke far less in this movie than any of his potential competitors.

izlemedim filmini adaylığının durumunuda bilmiyorum ama geçen listelere baktğımda bencede bu reis süpriz yapabilir. tabi Leo.D favori.
![]()
izlemedim filmini adaylığının durumunuda bilmiyorum ama geçen listelere baktğımda bencede bu reis süpriz yapabilir. tabi Leo.D favori.
![]()
Shutter Island (2010) - IMDb
Çok sağlam film. Devreleriniz yanabilir. Filmin giriş sahnesi ve göl sahnesi etkileyiciydi![]()
Filmi biraz önce indirdim, afişi gördüğümde bende aynı düşünceye kapıldım. Filmin içinde bakalım makyaj kısmı kadar başarılı bir içerik olacak mı
Herşeyin teorisinde bayağı iyiydi bu filmden de oyunculuk hakkında beklentim var ama bakalım...
ben daha indirmedim bile hani izlemekte aklımdan pek geçmiyor buradaki yorumları bekliyorum. sen izle beğenirsen bende aradan çıkartırım ödüllere kadar hacım![]()
Shutter Island (2010) - IMDb
Çok sağlam film. Devreleriniz yanabilir. Filmin giriş sahnesi ve göl sahnesi etkileyiciydi![]()
Her homoya ödül vereceklerse işimiz var. Jared aldı yeter. Illa leo bey de mi homo olsun.
Bu sene de alamazsa olacağı o zaten reyis.yakışır aslında reis?