Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esasında ne apollo ne mick'in verdiği eğitim. tüm serinin kaderi adrian'nın iki dudağı arasında olmuştur herzaman.

saygıyla anıyoruz kırmızı şapkalı kız;
20130107-100327.jpg

esasında ne apollo ne mick'in verdiği eğitim. tüm serinin kaderi adrian'nın iki dudağı arasında olmuştur herzaman.

saygıyla anıyoruz kırmızı şapkalı kız;
20130107-100327.jpg

Aynen. Kilit Nokta Adrian'dı. Kilit sahne de şuydu.. "WIN" :)

maxresdefault.jpg

Şu sahneden bahsediyorsun :)

" WIN "

maxresdefault.jpg

ulan her izleyişimde ben bile gaza geliyorum burada :D ancak 3 ve 4 de de müthiş, azımsanmıyacak gazı vardır kendisinin. işte bu yüzden benim için herzaman
adrian rocky > fatih terim

win2.jpg

apollo rocky 4 de ölüyordu
rocky 3 de lang' a karşı apollo rocky'i eğitiyordu.(lang bi şekilde rocky'nin hocasını öldürüyordu) rocky sahipsiz ve özgüvensiz kalıyor sonra karanlıktan apollo çıkıp geliyordu. apolloya göre kemer bir dövüşçüden çok şaklabana geçmişti.işte orada kanki oluyorlardı.kendi tarzını zenci tarzını rocky'ye empoze etmeye çalışıyordu. 3'ün bir özelliğide son filmde bahsi geçen ve kimsenin bilmediği 3. apollo vs rocky maçının yer alması. yer alması sadece ringe çıkmalarından ibaret gerçi film orada bitiyor.
3. filmin sonunda tam birbirlerine yumruk atarken film bitiyordu,gayrimeşru bir antreman maçı yapıyorlardı keyfine. Rocky 4 de ordan devam ediyordu. 4. filmin müzikleri efsane yahu: Robert Tepper-No Easy Way Out ve Hearts On Fire...Gaza gelmek için birebir; No pain no pain :)

3. filmin sonunda tam birbirlerine yumruk atarken film bitiyordu,gayrimeşru bir antreman maçı yapıyorlardı keyfine. Rocky 4 de ordan devam ediyordu. 4. filmin müzikleri efsane yahu: Robert Tepper-No Easy Way Out ve Hearts On Fire...Gaza gelmek için birebir; No pain no pain :)

evet ama maçın sonunu hiçbir şekilde açıklamıyorlar :D sanırım son filmde de konusu geçiyor rocky yine geçiştiriyor. müzikler ise serinin 4e kadar olanlarının neredeyse hepsi efsane mertebesindedir. hani ben ayıramam hiç birini birbirinden ilk ikideki o çaresizliği ve motivasyonu vurgulamak için olan müzikler (ki diğer iki filminki kadar konusulmaz nedense) 3 de zaten malum eye of the tiger 4 de rocky i zengin tribine sokan arabadaki dediiğin şarkı. 4e kadar cidden herşeyiyle 4x4 lük bir seriydi.
ayrıca 4 soğuk savaşın bitmesine vesile olan yegane olaydır bana göre :asd:

Son düzenleme:
220px-Southpaw_poster.jpg

Southpaw - L'ultima sfida (2015) - IMDb

oyunculuk üst düzey eyvallah da film cok klişe yav. ne kadar bilindik boks filmi varsa onlardan birkac sey kesip buna yama yapmislar sanki. üstelik 2 filmlik konuyu tek filme sigdirmis adamlar. olaylar fazla acele gelisiyor.

evet ama maçın sonunu hiçbir şekilde açıklamıyorlar :D sanırım son filmde de konusu geçiyor rocky yine geçiştiriyor. müzikler ise serinin 4e kadar olanlarının neredeyse hepsi efsane mertebesindedir. hani ben ayıramam hiç birini birbirinden ilk ikideki o çaresizliği ve motivasyonu vurgulamak için olan müzikler (ki diğer iki filminki kadar konusulmaz nedense) 3 de zaten malum eye of the tiger 4 de rocky i zengin tribine sokan arabadaki dediiğin şarkı. 4e kadar cidden herşeyiyle 4x4 lük bir seriydi.
ayrıca 4 soğuk savaşın bitmesine vesile olan yegane olaydır bana göre :asd:

Rocky, Adonis ile olan restaurant sahnesinde o sorunun cevabını veriyor. Bir gözat istersen. Spoiler vermeyeyim şimdi :D

creedi izledim
iyiydi bence bir boks filmine gore
thumbs up :ka21: :ka21:

Fenaydı beğendim.Özellikle o jilet sahnesi neydi lan öyle efsaneydi

610527_1.jpg

Izledigim en iyi korku filmerden biriydi tavsiye ederim.

8/10

https://www.imdb.com/title/tt3544082/

Evliliklerinin kırk beşinci yılını küçük çapta görkemli bir parti ile kutlamak üzere olan bir çiftin, eve gelen bir mektubun ardından sürüklendiği istikamet üzerinden şekillenen 45 Years

Başarılı bir film olmuş, Charlotte Rampling oscarlık performans sergilemiş.

Ben Marslı'yı pek beğenmedim. Atmosferi sarmadı pek. Müzikler ile biraz kendine getirse de belgesel tadı verdi bana. Genel izleyici gözönüne alınmayarak aşırı teknik terim kullanılmış. Hoş tabii ki uzay ile alakalı ve Mars'ta geçiyor,fakat biraz daha törpüleyebilirlerdi sanki. Belki beklentiyi yüksek tutmam dolayısıyladır. Kitabını okuyup tekrar izleyebilirim sonra, fakat çok da büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt