Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaması zordu biraz ağabey. :D

Bu arada bilim kurgudan bıktım artık. Bu ayar iyi :D

Güzeldir ama, çok şey sorgulatır Yedinci Mühür. Salt izlemezsin,düşünürsün yani.

Özel efekt çılgını bilimkurgulardan ziyade distopik altyapılı bilimkurgu yazarım bir ara.

Sorma vala abi uzun zamandır kalmiyodum bu saatlere peder kapmış sifayi öksürük sesine yatamadim servis yaptım uykuda tutmadı tabi sonra

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun,domuz gribine dikkat edin.

Sağol abi
Nasi dikkat edicen o ise

Uzun süreli öksürük,ateş varsa doktora gideceksin. Hoş zaten çoğu kişinin gribal enfeksiyonu domuz gribi virüsüne evrilmiş durumda.

Salgın hastalıklı filmler önersenize millet,tam bunun üstüne iyi gidebilir.

Uzun süreli öksürük,ateş varsa doktora gideceksin. Hoş zaten çoğu kişinin gribal enfeksiyonu domuz gribi virüsüne evrilmiş durumda.

Salgın hastalıklı filmler önersenize millet,tam bunun üstüne iyi gidebilir.
2gundur balgamli öksürük var iste ateş falan yok halsizlik vs de sadece öksürük hafif burun akintisi .
Yarın gidilecek zaten ama salgın var bu ara burada etrafimdaki herkes hasta ben kiyisindayim direniyorum :D

Altin kureyi kimse takip etmiyor mu?

seven years in tibet

Seven_Years_in_Tibet_cover.jpeg

Ayberk Çetin :hat:

https://www.sinemalar.com/film/1091/tibette-yedi-yil

birde şöyle güzel bi çalışma buldum

zrl4X7.jpg

Beğendiğin sonucuna vardım :D

Harita müthiş yahu
çok beğendim hemde ama sürekli kafamda bi takıntı oluşturdum;
kendisinden sonra çevrilen bi kaç film kendisine baya bi göndermede bulunduğunu anımsadım. mesela brad pitt'en sinema yapılması istendiği gibi bir konu başka bir filmde benzer şartlarda gene vardı üstüne lama nın elimde tek bir filmim var sinemayı,dünyayı öğrenmek insanlara da bunları göstermek istiyorum dediği sahne keza yine öyle.sinemanın bitirilip düşman ile görüşmelerden önce laman nın kendisini salona kapattığı filmi izlediği sahne yine öyle. sürekli hangi filmlerde hangi filmerde bu sahneler diyip durdum :D bi kaç sahnede daha bunları yaşadım. anlıyacağın zehir ettim filmi kendme :D birde hafiften ucundan kıyısından bi son samuray tadı vermedi değil

Bu haftayı senin filmlerine ayırdım,değerini kıymetini bil. Bir de o köpekli Richard Gere filmini izleyeceğim.

Hachiko onun adı :D Adını öğren önce :D İzle de önerecek filmin artsın :D Şaka bir yana bu adamın önerilerini kulak arkası etmeyin muazzam bir film experidir. Önerdiği filmleri izlemekte fayda var. Ha arada su kaynatıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur :D

Bir anda hortlak görmüşe döndüm. Sende mi yatmadın :D

Bugün senin sorularda tuhaflık var, uyurken yazacak halim yok heralde :D

Uyumak ne mümkün, badem hanım kızgınlıkta her an camdan aşağı atlayabilirim kaç gündür doğru düzgün uyumadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt