Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün senin sorularda tuhaflık var, uyurken yazacak halim yok heralde :D

Uyumak ne mümkün, badem hanım kızgınlıkta her an camdan aşağı atlayabilirim kaç gündür doğru düzgün uyumadım.

Sen onuda yaparsın :D Uyur yazarlık çağımızın yeni illeti :D Vay vay o iş zor iş. Sabır dilerim.

the secret in their eyes izlendi mi ?

O memleketteki pcde kaldı. O da aklımda. Oğlum alınma severim ben seni bilmiyorsun sen pek :D (Biraz yıkama yağlama yapayım)

Bu arada depremli film izle Mehmetçiğim iyi gider kanımca. San Andreas Fayı falan

Hachiko onun adı :D Adını öğren önce :D İzle de önerecek filmin artsın :D Şaka bir yana bu adamın önerilerini kulak arkası etmeyin muazzam bir film experidir. Önerdiği filmleri izlemekte fayda var. Ha arada su kaynatıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur :D

Ya işte bazen öyle falan fişman...Sus la :D

Burayı da genel hoşbeşe çevirdik

O memleketteki pcde kaldı. O da aklımda. Oğlum alınma severim ben seni bilmiyorsun sen pek :D (Biraz yıkama yağlama yapayım)

Bu arada depremli film izle Mehmetçiğim iyi gider kanımca. San Andreas Fayı falan

Ya işte bazen öyle falan fişman...Sus la :D

Depremden korkmam ben, etkilenmedim yani yazından. Ayrıca san andreas fayı gibi rezil bir filmi önermen yakışmadı, o filme harcanan parayla kaç ev hanımı mandal alırdı bir düşün. :D

Ayberk farkında mısın bulunduğun başlık yangın yerine dönüyor. Sen o listeyi hatim et sınav yapacağım :D Mehmet'te halen ''Metropolis''i izlememiş mi ?

Öyle birader hakikaten. Ama eskiden daha fenaydım Mehmet gibi bilirsin sen...Çok değerli filmler onlar ekleme yapacağım sonra, külliyat çıkaralım (Böyle gizemli konuşunca kendimi daha bir hoş hissettim).

Öyle birader hakikaten. Ama eskiden daha fenaydım Mehmet gibi bilirsin sen...Çok değerli filmler onlar ekleme yapacağım sonra, külliyat çıkaralım (Böyle gizemli konuşunca kendimi daha bir hoş hissettim).

Evet Mehmet senin ilk zamanlarını andırıyor bu yangın yeri konusunda :D Sen iyisin şimdilerde :D

10'a kadar uyumayacağım bir film çakayım bari, direkt veterinere gideceğim sabır taşı çatladı diyeceğim, terslik çıkarırsa krav maga'yı ilk defa canlı bir insan üzerinde denemek zorunda kalacağım.

Sicario iyi gibi onu çakayım.

Sen iflah olmaz bir kült film düşmanısın bunu biliyorsun değil mi :D

Fragmanını izledim onun; kadınlar gözlerini fal taşı gibi açıp tuhaf hareketler yapıyordu hemen kapattım, fragmanını bile tamamlayamadım yani. :) Nuri Bilge Ceylan'ın şu ödüllü son filminide 2 aya yayarak seyrettim. :D

Sen kült film dostusunda ne oluyor ? Sende öleceksin, bende öleceğim... Bakış açım bu şekilde.

Şimdi Mehmet bizim hangi liste üzerinden konuştuğumuzu anlamıyor değil mi ?

En ufak bir fikrim yok, kesin 1910-1920 arası filmlerin listesi falandır, bir haftasonu arka arkaya izlemek gibi bir tuhaf planınız olduğundan şüpheleniyorum.

Ayberk Çetin Yalnız benim jeton yeni düştü, hala nasıl izlemezsin o filmi ? Önerdiğim'de hava 40-45 derece arasıydı şimdi -10... Ayıp etmişsin.

Fragmanını izledim onun; kadınlar gözlerini fal taşı gibi açıp tuhaf hareketler yapıyordu hemen kapattım, fragmanını bile tamamlayamadım yani. :) Nuri Bilge Ceylan'ın şu ödüllü son filminide 2 aya yayarak seyrettim. :D

Sen kült film dostusunda ne oluyor ? Sende öleceksin, bende öleceğim... Bakış açım bu şekilde.

Senin kedinin durumu cidden üst seviye alarmda sanırım :D Tipik bir Fenerbahçeli gibi konuştun. Onların UEFA kupası varsa ne olacak bizde öleceğiz onlarda :D

Senin kedinin durumu cidden üst seviye alarmda sanırım :D Tipik bir Fenerbahçeli gibi konuştun. Onların UEFA kupası varsa ne olacak bizde öleceğiz onlarda :D

Tam 1 haftadır aralıksız şekilde dandik motorsiklet (mobletmiydi neydi onun adı unuttum) sesi çıkarıyor, dayanılır şey değil. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt