Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak seninle açık konuşacağım Ayberk, eğer Ankara'da bulunma sebebin gerçekleşirse seninle bir daha konuşmayacağım, engelleyecem zaten seni. Hiç çekilmezsin çünkü, haa seni seven bir insan olarak gerçekleşmesini istiyorum tabi, o ayrı.

Aynen, Karanfil'de buluşuruz Angara yerlisi gibi. Kibirliyim eski film izlediğimden ama pek çaktırmam artık.Sonra 200000 Euroluk Roleximi gözüne sokar gibi sallarım çay içerken,o zaman sen zaten uçar gidersin.

Ne yapayım kardeşim :D Bu sefer Whiplash'i indirdim onu izledim :D Ne zamandır aklımda olan ve izleyemediğim bir filmdi çok şükür en sonunda izledim :D Kaç para ulan bir bateri?

Nefes nefese kaldım Erman ben de.... Bir forum,bir wp...Özellikle Mehmet Bey'in alaylı kibrini savuşturmakta zorlandım. Memlekete gideyim,bak bunlar hep birikiyor bende. Sonra MANİ patlaması şeklinde dışa çıkıyor ki o zaman da sana yazık oluyor :D

Nefes nefese kaldım Erman ben de.... Bir forum,bir wp...Özellikle Mehmet Bey'in alaylı kibrini savuşturmakta zorlandım. Memlekete gideyim,bak bunlar hep birikiyor bende. Sonra MANİ patlaması şeklinde dışa çıkıyor ki o zaman da sana yazık oluyor :D
İşte bana yazık olmaması için hakedene hakkını vermen gerekiyor :D O birikim sonucu oluşuyor dediğin mani patlamalarını toptan Mehmet'in üzerine boşaltman gerekiyor :D Bak görüyorsun ben ne kadar efendi ne kadar naif bir adamım :asd22:

Altin kurede herkes Dicaprio'ya yavsadi.Herhalde Oscar'i verirler buna artik.

220px-The_Intern_Poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2361509/

güzelmis begendim. babaya bu tip filmler yakisiyor zaten. 7.5/10

ya o degilde kizin kocasini oynayan görünüs, davranis ve filmdeki rolü itibariyle tam orjinal bir lavuga benziyordu. adamin gözüktügü her sahnede istemsiz bir gülme geldi:D

Şu filmin neyini bu kadar abarttınız bilmiyorum ama beğenmedim.Filmde başrol sıkıntısı olduğu kesin

Kızımızı ön plana atmaya çalışmışlar,olmamış

Del Toro haricinde izleyecek pek birşey yoktu.Gizem katmaya çalışmışlar oda olmamış.İzlemesenizde olur

Şu filmin neyini bu kadar abarttınız bilmiyorum ama beğenmedim.Filmde başrol sıkıntısı olduğu kesin

Kızımızı ön plana atmaya çalışmışlar,olmamış

Del Toro haricinde izleyecek pek birşey yoktu.Gizem katmaya çalışmışlar oda olmamış.İzlemesenizde olur

oh be. sorun bende mi diyip duruyordum. bi ilk 10 dk si çok fenaydı birde toro reis işte.

Şu yorumlardan sonra sikaryoyu izlemem, benim vaktim değerli.

Ozan Tokgöz

The Man Who Feel To Earth izlenir mi bu gece şerefine tekrardan ? Senin listene göz gezdirirken dün gözüme takıldı bugün ölüm haberini aldık. Çok tehlikeli adamım.

Furyo da güzel filmdir ayrıca Bowie ile alakalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt