Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırah ya Hachiko'yu izledim lokumun serotoninliği bile yaramadı,dokandı.

Akita tarzı köpekler insanda böyle bir etki bırakıyor. Hikaye mühim orada. Dur yeri gelmişken analım kendisini.

Hachiko.JPG

https://www.youtube.com/watch?v=fJxgu8TtIWI

Akita tarzı köpekler insanda böyle bir etki bırakıyor. Hikaye mühim orada. Dur yeri gelmişken analım kendisini.

Hachiko.JPG

https://www.youtube.com/watch?v=fJxgu8TtIWI

Bir ara köpek alabilirim ileride demiştim,senin bana önerdiğin köpek türü buydu. Acaba dedim kıskançlık üzerinden mi yürüyecek film. Köpeğin kocamışlığı her ne kadar "hey gibi günler hey" dedirttirse deı ayrı bir sevdim, yumak gibiydi :D

snowpiercerin finali tam fiyasko olmuş yani öyle bir senaryo ancag bu kadar heba edilebilir herşeye rağmen imdb si 7 senaryonun hatrına oda post apokaliptig sevenler bakıversin

snowpiercerin finali tam fiyasko olmuş yani öyle bir senaryo ancag bu kadar heba edilebilir herşeye rağmen imdb si 7 senaryonun hatrına oda post apokaliptig sevenler bakıversin

Filmi izlerken aynı düşünce bende de hasıl olmuştu. Ama söylediğin gibi izlenebilir bir film. Ama çok daha farklı bir noktada olabilirdi.

Bir ara köpek alabilirim ileride demiştim,senin bana önerdiğin köpek türü buydu. Acaba dedim kıskançlık üzerinden mi yürüyecek film. Köpeğin kocamışlığı her ne kadar "hey gibi günler hey" dedirttirse deı ayrı bir sevdim, yumak gibiydi :D

Tam senlik işte. Sen lokumunu yersin. O yanı başında yatar. Daha ne istiyorsun :D

Girmez :D Seni adam eder :D Ondan önerdik herhalde :D

Geçende önerdiğin film neydi şu 187 dk olan 2015 yapımı ? Bu sıralar unutkanlık başgösterdi de :D Sadece dk'larını hatırlayabiliyorum filmlerin sayılarla aram iyi :D Bu gece veya yarın bakabilirim.

Bilimkurgu-Korku sentezli film tavsiye edebilecek var mı ?

The Pianist'i izliyorum. Muhteşem bir filim bence ne kadar güzel anlatmış insanların ne kadar canavarlaşabileceğini çok beğendim.

kutup macerasını ızlemeyen bünyeler varsa izlesn sonunda aglamak garanti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt