Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BD_3D.jpg

Çok mu iyi ? Hayır. İzlenir mi ? Dyatlov olayına ilgisi olan herkes sıkılmadan izleyebilir. Puanım 6.2/10

L1OqJG.jpg

a217J5.jpg

JnOj45.jpg

7MyjEW.jpg

GoyjQ6.jpg

yillardir görmedigim arkadaslarimi görmüs gibi hissettim filmi izlerken
benim icin baya duygusal oldu cocuklugumu hatirladim tekrar ;(
cok güzel bir yeni baslangic oldu ikinci filmi sabirsizlikla bekliyorum

Pek korku olmamasina ragmen A.I.: Artificial Intelligence tavsiye ediyorum

Çok underrated film

Filmi yanlış hatırlamıyorsam sinemada izlemiştim, katılıyorum 10 numara film.

-----------------------------------------------

lazarus-etkisi-turkce-altyazili-izle-387.jpg

Bunu izleyen var mı ? Konusu güzel ama puanı çok düşük, izlenir mi sizce ? Bir filme başladıktan sonra mutlaka bitirme gibi pis bir huyum var, zaman kaybı olmasın diye soruyorum.

bencede izleme mehmet abicim spesifik olarak değerlendirdiğimizde kapağından vakit-i kayıb olduğu hissiyatına kapıldım

Geçmiş geçmişte kaldı unutalım ileriye bakalım diyorsun yani?Hayırlı olsun yeni evin bu arada.

Bir şeyler arşivlemeyi hiç sevmiyorum ya, bir dünya kasette var mesela onları atmaya kıyamıyorum, lakin takacak alet yok :D DVD'ler de aynı şekilde... DVD player bulunur ama çamur gibi görüntüsü var.

Teşekkürler.

Bir şeyler arşivlemeyi hiç sevmiyorum ya, bir dünya kasette var mesela onları atmaya kıyamıyorum, lakin takacak alet yok :D DVD'ler de aynı şekilde... DVD player bulunur ama çamur gibi görüntüsü var.

Teşekkürler.

2. el Philips'in 3 cd takabilinen vcd playerlerı bulursun hocam,tam nostaljilik ama sen nostalji sevmiyormuşsun işte o kötü.Arşivlemek iyidir ya dönüp dönüp baktığında duygulanırsın.

İki tane 90'lar filmi atayım şuraya da ruhunuz şenlensin,kurtulun şu yapay yeniliklerden :

BIRDCAGE ( 1996)

Bazı sahneleri hakikaten kopartır :D Arkasında müthiş bir hiciv vardır. Özellikle Nathan Lane'in performansı müthiştir. Gene Hackman'ın aptal senator rolüne de diyecek yoktur. Gırla eğlence kısacası, tavsiye edilir.Ödüllü bir tiyatro oyunundan olduğunu da ekleyelim.

BENNY & JOON (1993)

Johnny Depp'in hiç kuşkusuz en iyi performanslarından biri hatta en iyisi bile desek yeridir . Tiyatrosal yeteneklerini müthiş sergilemiş. Seneler sonra yine izledim. Bu senelerin filmleri çok güzel yahu,ağızda ayrı bir tad. Müziklerine de diyecek yok : I'm gonna be (500 miles) cuk diye oturmuş filme.Kafam attıkça izlerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt