- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Çok mu iyi ? Hayır. İzlenir mi ? Dyatlov olayına ilgisi olan herkes sıkılmadan izleyebilir. Puanım 6.2/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilimkurgu-Korku sentezli film tavsiye edebilecek var mı ?
Pek korku olmamasina ragmen A.I.: Artificial Intelligence tavsiye ediyorum
Çok underrated film
![]()
Çok mu iyi ? Hayır. İzlenir mi ? Dyatlov olayına ilgisi olan herkes sıkılmadan izleyebilir. Puanım 6.2/10
Sicario
9.1/10
oha çok beğenmişsin niye öyle emili ablamızın etkisi ne bu işte
Blu-ray driverım var diyorsun yani hocam.
Yok valla, olsada kullanmam bu devirde disk kullanmak son derece gereksiz geliyor, Plex kullanıyorum ben.
Disk candır hocam,çizilmezse daima çalışır.Hem nostaljik.
Taşınırken bir dünya dvd attım, nostalji sevmem.
Geçmiş geçmişte kaldı unutalım ileriye bakalım diyorsun yani?Hayırlı olsun yeni evin bu arada.
Bir şeyler arşivlemeyi hiç sevmiyorum ya, bir dünya kasette var mesela onları atmaya kıyamıyorum, lakin takacak alet yokDVD'ler de aynı şekilde... DVD player bulunur ama çamur gibi görüntüsü var.
Teşekkürler.
Ben bu akşam bunu izleyebilirim. İyi oldu gördüğüm. Tür olarak sevdiğim tarz filmlerden.![]()
Ben bu akşam bunu izleyebilirim. İyi oldu gördüğüm. Tür olarak sevdiğim tarz filmlerden.