Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh aynen o. Kardeşime izlettirmek istiyorumda bulamadim bir turlu, tarihini hatirliyor musun ?

onun cd si vardı bende hala sakladığım filmler arasında durur vaktin varsa sabah cıakrtabılırm ancak. ozaman öğrenırız olur mu

Valla cok makbule gecer bos bir zamaninda bakabilirsen cok sevinirim, acelesi yok yani.

[h=1]Long Time Dead[/h]
olduren-oyun.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0251806/

Son düzenleme:
Şaka maka gece izleyecek film bulamadım...

Macera gizem,korku ve bilimkurgu türünde film önerebilecek birisi var mı ?

Ben de 2 saattir film arıyorum. Saati 4 yaptım, bu saatten sonra film açmaz beni.

Aradığım da kılı kırk yani :D Bir daha gündüzden ayarlayacağım liste şeklinde.

Fransiz korku filimleri genellik ile güzel oluyor. Bir korku filimi cevirmek cok zor, ayni sekilde aktörler icin de zor oluyor, bu korku durumunu yansitmak. Hep filimlerin puanlari düsük oluyor... bugüne kadar Oscarlik bir korku filimi cok görmedim. 24 senedir bir korku filmi Oscar kazanamamis, ve kazanan filimde zaten thriller aslinda... "The Silence of the Lambs"

Bazende zevkine millet bu filimlere düsük puan veriyor diye soruyorum kendime. Benim iyi buldugum, ama abuk subuk bir sekilde düsük puan alan korku filimleride cok.

Son düzenleme:
Aklima geldi de sorayim... Saw´nin ilk bölümünü birsey kazandi mi hic ? Bu filim nasil Oscar alamaz ? Bence müthis bir korku-Thriller filimiydi.

-------------------------------------

NOT:

Sylvester Stallone en iyi yardimci oyuncu Oscar´ini almaz ise, yikarim orayi baslarina... Hüngür hüngür agladim cinemada. Herhangi bir baska sonucta, artik Academy Award diye birsey tanimam. Bütün kurum sirk olmus, bitmistir gözümde.

Son düzenleme:
17064_2.jpg

Zafere Doğru

Konu gerçek yaşanmış muazzam bir başarı öyküsü yalnız, sadece bir spor olayı değil. Çok daha öte bir olay barındıran müthiş bir film. İzlemeyen kalmasın.

arkadaşlar dövüş filmi lazım güzelinden creed warrior southpaw harici?

arkadaşlar dövüş filmi lazım güzelinden creed warrior southpaw harici?

Crows Zero (Japon filmi)
Crows Zero 2 (Japon filmi)
Ip-Man
Ong-Bak
Cinderella Man
Never Back Down
Never Back Down 2
Karate Kid
Blood And Bone
Kır Zincirlerini
Yenilmez 1-2-3

Son düzenleme:
Crows Zero (Japon filmi)
Crows Zero 2 (Japon filmi)
Ip-Man
Ong-Bak
Cinderella Man
Never Back Down
Never Back Down 2
Karate Kid
Blood And Bone
Kır Zincirlerini
Yenilmez 1-2-3

yenilmez 3 ile cindirella man arasında kaldım gökhan rengdash senin tercihin nolur bu hussusda??

yenilmez 3 ile cindirella man arasında kaldım gökhan rengdash senin tercihin nolur bu hussusda??

Cinderella Man gerçek bir hikayeye dayanıyor. Dram ve duygusallık olan sanatsal bir film.

Yenilmez 3 ise hapishanede geçen, Cinderella Man'a göre daha çok testesteron kokan, erkeksi bir film.

Tercih senin. Ama dövüş dediğin için ilk olarak Yenilmez 3'ü izle bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt