Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 cloverfield lane

share.jpg

son 10 dakikasına kadar ortalamanın üstünde iyi denilebilecek zevkte bi filmdi ama

son 10 dakıkada hatun kurtuldu meğersem dışarıda uzaylılar varmış. hadi eyv. olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemisinin ağzı var. hadi eyv olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemısının ağzına kız tam girecekken gemi bunu yiyecekken geminin ağzına molotof kokteyli attı gemi molotofu yuttu ve gemi patladı.
bilemiyorum

winstead'i izlemekten

filmi izleyememisiz (as alw)

x men apocalypse konusu ve oyunculuklar iyiydi 7.5

kaptan amerika iç savaş berbattı senaryo sıradan 5

en son deadpoolu seyrettim gecen gün
öyle ahim sahim bir konusu yoktu
tam cerezlik bir film izlerken baymiyor su gibi akiyor ama o kadar
büyük hype yüzünden baya bir beklenti olusmustu bende ama karsilayamadi

Delik (The Hole ) - Sinemalar.com

İngiliz özel okulunda okuyan dört genç, ormanda mühürlenmiş bir yeraltı deliğini keşfeder ve derinliklerine inerler. Delik muhtemelen on yıllar önce bir bomba sığınağı olarak inşaa edilmiştir...

İyi bir gerilim filmi klasik gençlik filmi tarzında değil. Çok beklenti olmasın ama güzel izlenir. Gece izlenebilir akıyor zaten. 7/10

Shrew's Nest (Musaranas) - Sinemalar.com

8/10

Güzel bir psikolojik gerilimdi İspanyollardan sağlam filmler var bu tarzda daha da araştıracağım. Başroldeki kadına biraz da acıdım izlerken güzel film.

Delik (The Hole ) - Sinemalar.com

İngiliz özel okulunda okuyan dört genç, ormanda mühürlenmiş bir yeraltı deliğini keşfeder ve derinliklerine inerler. Delik muhtemelen on yıllar önce bir bomba sığınağı olarak inşaa edilmiştir...

İyi bir gerilim filmi klasik gençlik filmi tarzında değil. Çok beklenti olmasın ama güzel izlenir. Gece izlenebilir akıyor zaten. 7/10

Shrew's Nest (Musaranas) - Sinemalar.com

8/10

Güzel bir psikolojik gerilimdi İspanyollardan sağlam filmler var bu tarzda daha da araştıracağım. Başroldeki kadına biraz da acıdım izlerken güzel film.

psikopat herif

Psikolojik gerilim filmi atsanıza la bi kaç tane kimse yazmıyor buraya.

Ali'yi izledim. Güzel film olmuş. Ama sanki çok hızlı ilerledi.

Hayri Cund The Crow'u önerir misin?

Bataklık (La isla minima) - Sinemalar.com

1980 yılı... İspanya güneyinde, medeniyetten oldukça uzak bir kasabada ergenlik çağındaki kızlar birbiri ardına cinayete kurban gitmektedir. Cinayetleri araştıran iki dedektif, Juan ve Pedro, ideolojik olarak birbirlerine taban tabana zıt kutupları temsil etmektedir. Ancak daha fazla cinayetle karşılaşmamak için, tüm farklılıklarını bir kenara atıp güç birliği etmeleri gerekecektir

Atmosferi, mekan seçimleri vs. hoş bir polisiye filmi. Bu tarzı sevenler izleyebilir. 7/10

@Hayri Cund The Crow'u önerir misin?

Bataklık (La isla minima) - Sinemalar.com

1980 yılı... İspanya güneyinde, medeniyetten oldukça uzak bir kasabada ergenlik çağındaki kızlar birbiri ardına cinayete kurban gitmektedir. Cinayetleri araştıran iki dedektif, Juan ve Pedro, ideolojik olarak birbirlerine taban tabana zıt kutupları temsil etmektedir. Ancak daha fazla cinayetle karşılaşmamak için, tüm farklılıklarını bir kenara atıp güç birliği etmeleri gerekecektir

Atmosferi, mekan seçimleri vs. hoş bir polisiye filmi. Bu tarzı sevenler izleyebilir. 7/10

izlemedim ki
shu an 13 hours bilmemne benghaziyi izliyorum. onu izleme mesela bok gibi filim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt