- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
gece gece güldürdü ve üzdü
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
^^ çok büyük film :005:
edit. as far as my feet will carry me
![]()
2.Dnya savaşı yıllarında yahudilere işkence yapan savaş suçlusu Alman subayların Sibiryada tutulduğu kötü şartlardaki kampı ve o kamptan kaçıp uzun ve zor bir yolculuk geçiren Clement Forrel eşine ve çocuğuna kavuşmak için ölümü bile göze almıştır.
![]()
Ayaklarının götürdüğü yere git. Hakikaten çok klas bir filmdir. Beğenerek izlemiştim. Yarın da muhtemelen tekrardan izleyeceğim. Bide Beyaz Cehennem gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam oda aynı bunun gibiydi.Başlıkta gezinirken bu filmi görünce yazma gereği duydum. Çok beğendiğim bir filmdir. Osman'ın ifadesine katılıyorum cidden büyük bir film. Ağır gidiyormuş gibi gelir ama su gibi akar gider. Hak ettiği değeri almamış olması can sıkıcı. Oyunculukların da üst düzey olduğunu düşünüyorum zaten bu tarz filmleri ayakta tutan oyuncu performanslarıdır. Yan roller dahi sonuna kadar hakkı verilerek oynanmış.

Türkçe dublaj yokmu bunun?Başlıkta gezinirken bu filmi görünce yazma gereği duydum. Çok beğendiğim bir filmdir. Osman'ın ifadesine katılıyorum cidden büyük bir film. Ağır gidiyormuş gibi gelir ama su gibi akar gider. Hak ettiği değeri almamış olması can sıkıcı. Oyunculukların da üst düzey olduğunu düşünüyorum zaten bu tarz filmleri ayakta tutan oyuncu performanslarıdır. Yan roller dahi sonuna kadar hakkı verilerek oynanmış.