Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
491fa605f139ca56d23728e4db5ab77f.jpg

gece gece güldürdü ve üzdü

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Karga (The Crow) - Sinemalar.com

Çok vasat mg. Çok mu beklentiye girdim bilmiyorum. Filmin atmosferi müthişti ama atmosfer haricinde aradığımı bulamadım. Senaryo zayıf kalmış, oyunculuklar fena değil Brandon Lee iyiydi. Heralde çekimlerde öldüğü için biraz romantiklik yapılmış filme ben pek beğenmedim.

6/10

^^ çok büyük film :005:

edit. as far as my feet will carry me

2086549,KfnjKqgkbh2T0X2VL_oYxQeETSJk7jPV7rXq8nD_PwQ9XFBzVwqcUXsds9NSYsDNY3ruOmmqefLhVA86hafmjQ==.jpg

2.Dnya savaşı yıllarında yahudilere işkence yapan savaş suçlusu Alman subayların Sibiryada tutulduğu kötü şartlardaki kampı ve o kamptan kaçıp uzun ve zor bir yolculuk geçiren Clement Forrel eşine ve çocuğuna kavuşmak için ölümü bile göze almıştır.

51XET3FFCCL.jpg

Başlıkta gezinirken bu filmi görünce yazma gereği duydum. Çok beğendiğim bir filmdir. Osman'ın ifadesine katılıyorum cidden büyük bir film. Ağır gidiyormuş gibi gelir ama su gibi akar gider. Hak ettiği değeri almamış olması can sıkıcı. Oyunculukların da üst düzey olduğunu düşünüyorum zaten bu tarz filmleri ayakta tutan oyuncu performanslarıdır. Yan roller dahi sonuna kadar hakkı verilerek oynanmış.

The Conjuring 2 (216) - IMDb

The Conjuring 2

Her yerinden kalite akan bir film özellikle ilk seansı baya etkileyici. James Wan bu işin çok büyük ustası oldu gerçekten yine yine yine etkilemeyi başardı. Bu işin matematiğini çözmüş tamamen korku öğesi olarak herşeyi çok iyi kullanıyor.korku filmi sempatizanı olarak bayıldım izlerken.

olumsuz tarafları; hikaye derinliği yok pek.bir de kullandığı twist başarısız bence.

13 hrs: secret soldiers of benghazi

2.5/10 horseshit

mission impossible rogue nation 7.5/10 fena deildi

skyfall 7.5/10 buda

Başlıkta gezinirken bu filmi görünce yazma gereği duydum. Çok beğendiğim bir filmdir. Osman'ın ifadesine katılıyorum cidden büyük bir film. Ağır gidiyormuş gibi gelir ama su gibi akar gider. Hak ettiği değeri almamış olması can sıkıcı. Oyunculukların da üst düzey olduğunu düşünüyorum zaten bu tarz filmleri ayakta tutan oyuncu performanslarıdır. Yan roller dahi sonuna kadar hakkı verilerek oynanmış.
Ayaklarının götürdüğü yere git. Hakikaten çok klas bir filmdir. Beğenerek izlemiştim. Yarın da muhtemelen tekrardan izleyeceğim. Bide Beyaz Cehennem gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam oda aynı bunun gibiydi.

herşeyiyle bahsi geçen film kadar olmasada into the white'ta o tarz filmlerin kafasında ve saatinde olanlar için ilaç gibi gider.

2 3 saattir midnight special'i izliyorum kadro sağlam konu ilgi çekici ama bi türlü akmıyor film. bi kaç dk izliyorum dolanıyorum evde sonra gene bi iki dk sonra gene evde dolanıyorum vs.
neden böyle oldu anlamadım.onca saat 28.dk ye anca gelmişim

images

warcraft canlıydı rahat trilogy olacak bir film yapım çok kaliteliydi.

The Conjuring 2 (216) - IMDb

Devam filmleri genelde tıraş olur ama adamlar yine kendilerini aşmış, yine mükemmel yapmışlar. Koltuğa çivilendim resmen. Korku/gerilim filmlerinin sözlük karşılığı Conjuring'dir benim için.

Filmin ikinci yarısı ilk yarısına göre biraz sönük onu da söyleyeyim. Yalnız adamlar her seferinde çok orijinal olmasa bile korkutacak bir şeyler bulabiliyorlar. Özellikle o psikopat rahibe nasıl bir tiptir, kim ortaya çıkarmıştır gözümün önüne geldikçe irkiliyorum resmen.

Korku filmlerini seviyorsanız vizyondan kalkmadan gidin.

Türkçe dublaj yokmu bunun?

Zodiac (2007)

Jack reyiz oynamis yine

7.6/10

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt