Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle mafya filmi yokmu izlenecek.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Godfather
Godfather II
Godfather III
Scarface
Once Upon A Time In America
Goodfellas
American Gangster
The Untouchables (Al Capone)
Eastern Promises
Gangster Squad
Educazione Siberiana

Godfather
Godfather II
Godfather III
Scarface
Once Upon A Time In America
Goodfellas
American Gangster
The Untouchables (Al Capone)
Eastern Promises
Gangster Squad
Educazione Siberiana

Bir İnceleyim bir kaç ismi çıkaramadım fransada değişik isimle girdiği için vizyona büyük ihtimalle.
Sağol.

klasiğin biraz dışında şöyle bi mafya filmi var iskandinav yapımıdır genelde beğenilir. güzeldirde

kraftidioten

2675914.jpg

klasiğin biraz dışında şöyle bi mafya filmi var iskandinav yapımıdır genelde beğenilir. güzeldirde

kraftidioten

2675914.jpg

Sağol çok severim İskandinav filmlerini dizilerini. Pusher güzel filmdi.

Soprano ve Lillyhammer diziside güzel.

Sağol çok severim İskandinav filmlerini dizilerini. Pusher güzel filmdi.

Soprano ve Lillyhammer diziside güzel.

pusher da oynayan kim bodnia cidden karizma adam i kina spiser de hunde filmide güzeldir. madem o tarafların filmlerini seviyorsun yaz kenarda dursun zamanın olursa izlersin reis.
[h=2][/h]

siccin3.jpg

Türk korku filmi deyince akla gelen 2 isim var Hasan Karacadağ ve Alper Mestçi.. Hasan reyiz dabbe 1-2'de s.çma-sıvama yaparken 3-4-5. filmlerde çok yüksek bir seviyeye ulaştı..6'da nispeten iyiydi ama 7'de konuyu farklılaştıracağım diye saçmaladı..
Alper Mestçi ise gitgide yükselen bir çıta ile devam ediyor.. Musallatla sinemamız müthiş bir girş yaptıktan sonra 2. filmle bunu devam ettirdi.. Daha sonra siccin serisiyle izleyecinin gönlüne taht kurdu..
Filme gelirsek siccin 1 ve 2 de olduğu gibi muhtemelen 3. film de yılın en iyi yerli korku filmi seçilecektir.. Öncelikle konu olarak ilgi çekici..efektler sahneler oldukça başarılı ve gerçekçi.. Filmi efsane yapan 2 şey var..İlki oyuncular.. Açıkçası daha önce denk gelmediğim bu 3 başrol oyuncusu da muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.. Musallatla burak özçiviti kazandıran alper mestçi muhtemelen bu filmden adnan koç adlı yeni jönümüzü kazandıracaktır..
Filmin diğer efsanesi akla gelmeyecek sonu..Geçri alper mestçi sürpriz sonları çok seviyor ama bu fimde nirvanaya ulaşmış..

Bu arada yerli korku filmlerine ilgi duymayanalar in-cin bana saçma geliyor diyenler pek beğenmeyebilir ama bu tarz filmlere ilginiz varsa kesinlikle sinemada izleyin derim

9/10

Before-I-Wake-2016.jpg

Fantastik Korku&Gerilim
, başlarda yavaş ilerlese de finalde mıçmayan güzel filmlerden.başroldeki velet güzel oynamış. imdb de birazcık haksızlık etmiş gibi 6.1 ile.

7.2/10

Bizde iki çocuk olunca sinemada en.son Kayıp balık.Dori'yi izledim Ama güzeldi lan,neyseki animasyon da seviyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a boy and his dog

A_Boy_and_His_Dog-846342433-large.jpg

A Boy And His Dog (1975) - Sinemalar.com
@Serkan Sabri film genel olarak sarar mı bilmiyorum türünün ilk örneklerinden.70lerde çevrilmiş işte 5 gün süren 5.(4de olabilir) dünya savaşı sonrası 2024 yılında hayatta kalabilme mücadelesi vs.
dediğim gibi sarar mı bilmiyorum ama böyle bir final olamaz yav. ben çok beğendim finali sayesinde. zamanın olunca bi göz at eminim finali nedeniyle memnun kalacaksın.

a boy and his dog

A_Boy_and_His_Dog-846342433-large.jpg

A Boy And His Dog (1975) - Sinemalar.com
@Serkan Sabri film genel olarak sarar mı bilmiyorum türünün ilk örneklerinden.70lerde çevrilmiş işte 5 gün süren 5.(4de olabilir) dünya savaşı sonrası 2024 yılında hayatta kalabilme mücadelesi vs.
dediğim gibi sarar mı bilmiyorum ama böyle bir final olamaz yav. ben çok beğendim finali sayesinde. zamanın olunca bi göz at eminim finali nedeniyle memnun kalacaksın.

hiç duymamıştım bu filmi ben Osman SEDEN akşam kesinlikle izleyeceğim böyle filmler beni her zaman sarmıştır finalde bir ters köşe varsa tadından yenmez.

A Boy and His Dog iyi film. Değişik biraz, hafiften fallout havası var. Sonu ile meşhurdur tabii daha ziyade

The Hateful Eight (215) - Sinemalar.com
Bu filmse bugüne kadar izlediklerim neydi bilemiyorum.Efsane bir yapım ilerleyen yıllarda kült filmler içinde sayılabilecek muhteşem bir film.3 saate yakın olmasına rağmen gram sıkmadı. Samuel L. Jackson reis ayrıca muhteşemdi.9/10
the-hateful-eight-1449157246.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt