Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enemy at the Gates, Saving Private Ryan, Schlinder'in Listesi, Çöküş, Fury ve Stalingard dışında önerebileceğiniz WW2 filmi var mı?

Enemy at the Gates, Saving Private Ryan, Schlinder'in Listesi, Çöküş, Fury ve Stalingard dışında önerebileceğiniz WW2 filmi var mı?

Das Boot, Çizgili Pijamalı Çocuk. Bir de İkinci Dünya Savaşı filmi değil ama Robin Williams'ın Good Morning Vietnam filmi de pek bilinmeyen güzel filmlerdendir. .

Filmi geçen hafta izledim.Futbolcular için denilen form geçici,klas kalıcıdır olayı film ve kitaplar içinde kesinlikle geçerli.Üzerinden 59 yıl geçmesine rağmen o film gerçekten iyiyse kalitesinden hiç bir şey kaybetmiyor.
12 Kızgın Adam (12 Angry Men) - Sinemalar.com
12-Kizgin-Adam-1297977144.jpg

as far as my feet will carry me heralde en çok önerilenlerden biridir bu başlıkta o dönemle alakalı.
izlemediysen öneririm.
bi diğer önerim ise the book thief

as far as my feet will carry me heralde en çok önerilenlerden biridir bu başlıkta o dönemle alakalı.
izlemediysen öneririm.
bi diğer önerim ise the book thief

as far as my feet will carry me çok denk geldim bu başlıkta ama nedense hiç bakmadım konusu nedir diye..
Teşekkürler öneri için :yenieek:

Haftasonu geliyor, bir bilim kurgu vereyim.
İzledikten sonra "beğenmedim hayal kırıklığı" diyenle, "sen ne anlarsın filmden, kült olur bu" diyen arasında, ılıman kuşakta yer edindim kendime.
10/6.9

Genelde Marvel yapımlarını izlerdim DC Comics'e Batman sayesinde geçiş yaptım gerçekten çok sağlam filmleri Marvel'a göre daha iyi geldi bana bilmiyorum.

Son düzenleme:
Filmin atmosferindeki iç bunaltıcı hal, izlerken direkt bünyeye işliyor. Gece izlersen uyku kaçırır. Viggo Mortesen'in oyunculuğu nefis.

large_vOipe2myi26UDwP978hsYOrnUWC.jpg

Görüntüler gayet güzel.
Fantastik film severler için de çok iyi.
Orman Çocuğu 7/10

Insidious

10/8

Güzeldi. İzlemenizi öneririm.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Şöyle mafya filmi yokmu izlenecek.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt