Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş o adam ya ateyizdi, yada satanik tarzda bi inancı vardı galiba. bi yerde öyle okudum gibi hatırlıyorum :D clockwork güzeldir.

devamını da getireyim. eyes with shut beni baya etkilediydi zamanında, içinde Kur'an dan hadiseler mesajlar olsun çok ince bir gönderme filmiydi. yüksek masondu zaten ama son zamanlarında -yani filmin bitişi arefesinde- öldürüldüğü söyleniyo.

he bide Müslüman olup öldüğüne dair de teoriler mevcut.

büyük yönetmen hakkaten.

İllimunati'ye hizmet ettiği söyleniyor. Bunun nedeni de filmlerinde kullandığı bazı bilinçaltı objeler. Ancak Eyes Wide Shut filmiyle günah çıkarmış, tabi hizmette bulunduysa. Bulunmadıysa da bayağı ifşa etmiş.

İzlemek için baya bir geç kalmışım oldukça keyifli bir film.
Kapışma (Snatch) - Sinemalar.com
Kapisma-1296753187.jpg

Das Leben Der Anderen nedense bana biraz overrated gelmişti.

You See Me'nin ikincisi ilkinden daha iyi bu arada.

file_174547_0_big_bad_wolves.608x864.jpg

tarantinonun 2013 yılının en iyi filmi diye yorum yapması beni cezbetti ve izledim. film harikaydı gerçekten

Gidin bi kaliteli film izleyin bu ne hal.
lost high way gibi. lynch reisi kimse gecemez.

Adama bak amerikan history yi beğenmiyor hapishanede sabun düşürmeni umuyorum şürkü

Adama bak amerikan history yi beğenmiyor hapishanede sabun düşürmeni umuyorum şürkü

Beğeniyorum da dediğim gibi biraz kisa oldu. Film fazla geçmişi anlattı biraz daha orjinal hikayeyi anlatsaydi daha güzel olurdu bence. Yoksa filmin vermek istediği mesaj olsun, aktörler olsun hepsi 10 numara.

Sonu da daha farklı olabilirdi.

Zenci o beyaz çocukla fazla sorunu yoktu ona rağmen öldürdü. Yani aralarinda fazla şey geçmedi cinayet biraz anlamsizdi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt