Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün iki film izledim.

İlk izlediğim Atonement (Türkçe'ye çevrilmiş hali "Kefalet")

Atonement_UK_poster.jpg

IMDb Puanı: 7.8/10

2007 yapımı filmde başrollerini James McAvoy, Keira Knightley, Benedict Cumberbatch gibi isimler paylaşıyor. Konusu bir kızın başından geçenleri anlatıyor desem çok sade kalır, biraz bahsetsem filmi anlatmış olurum :d Olay 2. Dünya Savaşı zamanları İngiltere'de geçtiği için klasik/tarih tarz sevenler için başarılı bir film. Cast, oyunculuklar ve müzikler de harika.

İkinci izlediğim film 2016 yapımı Hush

220px-Hush_2016_poster.jpg

IMDb Puanı: 6.7/10

Sağır, dilsiz ve evde tek başına yaşayan bir kadına bir psikopat ruhlu katil dadanıyor. Bu katil evin elektriğini kesince film iyice kaosa tamlanıyor. Konusunu hala çözemedim, katil bunlarla alacaklı mı öldürmeye çalışıyor yoksa zevkine mi öldürüyor bilmiyorum. Film sadece kadının evinde gerçekleşiyor. Mantıksız hatalar var mı, yok değil. Mesela sağır ve dilsiz bir kadın evde niye tek başına yaşıyor, insan silah falan bulundurmaz mı bu tip şeyler için vs. ama boş zamanınız varsa kan görmek, kaos yaşamak istiyorsanız kısıtlı imkanlarla çekilmiş iyi bir film.

Cidade+de+Deus.png

Cidade de Deus (Tanrı Kent)

IMDb Puanı: 8.7/10

2002 Brezilya - Fransa ortak yapımı filmde Brezilya'nın Favela'larında alışılagelen olayları anlatıyor. Normalde böyle filmleri pek sevmem, sıkıcı gelir. Rio 2016 olimpiyatları vesilesiyle bu filmi izleme şansım oldu. Filmde oynayan oyuncuların amatör oyuncular olması, Favela gecekondularından seçmelerle gelmesi, film için ayrı güzel bir detay olmuş. Zaten profesyonel oyuncular oradaki kaosu ve umutsuzluğu onlardan daha iyi anlatamazlardı. Cast ve oyunculuklar müthiş. Özellikle ayağından vurulan çocuğun ağlaması şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi ağlama sahnesiydi. Alice Braga'ya bir kez daha aşık oldum :heart: Bazı yerlerde bir miktar sıksa da film baştan aşağı gerçek bir yaşantıyı anlattığı ve toplumsal sorunları ele alıp göndermede bulunduğu için gayet başarılı buldum. Puanım: 9,5/10

Hitlere Suikastı izleyeceğim şimdi, trailer'ına baktım. Gayet güzel ve sürükleyici bir filme benziyor.

me_before_you.jpg

Me Before You (2016) - IMDb

Garson bir kız olan Louisa Clark'ın işsiz kalmasının sonucunda Will Traynor ile tanışmasını ve hayatlarının değişimini konu alan duygusal ve romantik bir film.

Emilia Clarke'ın sevimliliği, tatlılığı filmi başka bir boyuta taşıyor gerçekten. Filmi bırakıp Clarke'ın tatlılığını izlemeye dalıyosunuz bazen :)

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

Puanım: 8.0/10 :ka21:

Warcraft-Poster.jpg

Serinin ilk filmi olarak Warcraft evreni için yavan bir film olmuş. Medivh'in kendi hikayesi başlıca bir film olurdu zaten. Neyse seri olduğunu düşünürsek fena olmayan bir başlangıç ;)

7.5/10

Warcraft-Poster.jpg

Serinin ilk filmi olarak Warcraft evreni için yavan bir film olmuş. Medivh'in kendi hikayesi başlıca bir film olurdu zaten. Neyse seri olduğunu düşünürsek fena olmayan bir başlangıç ;)

7.5/10
Beklentiler lotr seviyesinde oldugu icin film beklenilen tepkiyi alamadi ancak konunun aktarilisi olarak baktigimizda gayet basarili ve kaliteli bir yapim

tapatalk

Beklentiler lotr seviyesinde oldugu icin film beklenilen tepkiyi alamadi ancak konunun aktarilisi olarak baktigimizda gayet basarili ve kaliteli bir yapim

tapatalk

başta benimde beklentim o seviyelerdeydi . film başlarda ağır tempolu gibi geldi ama seyir zevki güzel bir filmdi. devamı gelicek dendi bekliyoruz hayırlısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt