Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
divergent-poster1-438x650.jpg

Divergente (2014) - IMDb

İyi film. Ama nedense bu tarz filmler beni pek sarmıyor. Aynı şey Açlık Oyunları için de geçerli. İyi film. Ama yanii..

Shailene Woodley gerçekten hoş bir hanım kızımız. Filmi izlenebilir kılan etkenlerden :)

Puanım: 7.0/10

prisoners.jpg

Prisoners (2013) - IMDb

Yaklaşık 1 sene önce falan indirmiştim filmi. Erteleye erteleye izlemek bugüne nasip oldu. Filmi izlemeye başladıktan sonra bugüne kadar ertelediğime gerçekten çok pişman oldum. Harikulade bir gerilim, gizem filmi olmuş. Kurgu, mekanlar ve muazzam gerilimin yanında Hugh Jackman ve Jake Gyllenhaal'ın oyuncularları muhteşemdi.

Film 2 saat 33 dakika. Ama bir an olsun dakikasına bile baktırmıyor. Başlar başlamaz film sizi içine çekiyor.

Spoiler vermek gibi olmasın ama film sürpriz sonla biten, sonunda sizi dumur eden filmlerden. Yaklaşık ilk 20 dakikada olayı çözdüğünüzü zannediyorsunuz. Hatta çözdüğünüze dair sağlam kanıtlar da veriyor film size ama bunlar hep yem tabiki :)

Dediğim gibi film muazzam olmuş. Fakat filmle ilgili eleştirebileceğim belki de tek şey son sahnesi. Biraz havada kalır gibi olmuş ama böyle bir filme de öyle bir son yakışırdı doğrusu.

Bu zamana kadar benim gibi izlememiş olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 9.0/10 :ka21:

Jake Gyllenhaal harika oyuncu, son zamanlarda çektiği tüm filmler bayağı sağlamdı.

EX MACHINA (2015) | IMDb 7,7

tumblr_nq38r3ibI31up42jgo2_500.gif

Benim puanım 8/10. "Artificial Intelligence" konusu çevresinde gelişen bir olay örgüsü var. Turing Testi'nden yola çıkılıyor. İnsanı kendisinden de şüphelendirebiliyor. İzlediğime pişman olmadım. Sonrasında ne olduğuna dair bir devam filmi çekilse fena olmazdı.
Not: Sonunda robot ablamıza sövebilirsiniz.

*Turing testinin amacı, bir makinenin düşünebildiğini söyleyebilmenin mantıksal olarak mümkün olup olmadığıdır.

EX MACHINA (2015) | IMDb 7,7

tumblr_nq38r3ibI31up42jgo2_500.gif

Benim puanım 8/10. "Artificial Intelligence" konusu çevresinde gelişen bir olay örgüsü var. Turing Testi'nden yola çıkılıyor. İnsanı kendisinden de şüphelendirebiliyor. İzlediğime pişman olmadım. Sonrasında ne olduğuna dair bir devam filmi çekilse fena olmazdı.
Not: Sonunda robot ablamıza sövebilirsiniz.

*Turing testinin amacı, bir makinenin düşünebildiğini söyleyebilmenin mantıksal olarak mümkün olup olmadığıdır.

Adam baya mal birisi yalnız. O robot için kendi hayatını riske soktu. Robota inandı

dalga-bolgen-full-izle-2015-349.jpg

Dalga (Bolgen) - Sinemalar.com

Film gayet başarılı. Oyunculuklar olsun, çekimler olsun. Norveç'in gerçekte yaşadığı bir olay ve tekrarı olabilecek bir doğa olayı, bu kısmı filmi daha da çok beğenmeme neden oldu. Mutlaka izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt