Divergente (2014) - IMDb
İyi film. Ama nedense bu tarz filmler beni pek sarmıyor. Aynı şey Açlık Oyunları için de geçerli. İyi film. Ama yanii..
Shailene Woodley gerçekten hoş bir hanım kızımız. Filmi izlenebilir kılan etkenlerden

Puanım: 7.0/10

![]()
Divergente (2014) - IMDb
İyi film. Ama nedense bu tarz filmler beni pek sarmıyor. Aynı şey Açlık Oyunları için de geçerli. İyi film. Ama yanii..
Shailene Woodley gerçekten hoş bir hanım kızımız. Filmi izlenebilir kılan etkenlerden
Puanım: 7.0/10

şuan starda oynuyor![]()
Şuan Star'dakinin bitmesine az kalmış. Neyse dublaj sevmiyorum zaten farketmez 
Harbiden ha, 30 dk önce falan başlamışım benŞuan Star'dakinin bitmesine az kalmış. Neyse dublaj sevmiyorum zaten farketmez
![]()

![]()
bu resme bitirince bak![]()
Filmi bitirdim zaten r'taş :red:
ama gerçi puan falan da vermişin kafa gitmiş benim :hang:

Jake Gyllenhaal harika oyuncu, son zamanlarda çektiği tüm filmler bayağı sağlamdı.
EX MACHINA (2015) | IMDb 7,7
![]()
Benim puanım 8/10. "Artificial Intelligence" konusu çevresinde gelişen bir olay örgüsü var. Turing Testi'nden yola çıkılıyor. İnsanı kendisinden de şüphelendirebiliyor. İzlediğime pişman olmadım. Sonrasında ne olduğuna dair bir devam filmi çekilse fena olmazdı.
Not: Sonunda robot ablamıza sövebilirsiniz.
*Turing testinin amacı, bir makinenin düşünebildiğini söyleyebilmenin mantıksal olarak mümkün olup olmadığıdır.
son filmide çok acayib zevkli
Hangisi demolition mu?
evet renkdaş
Onu daha izleyemedim iyi diyorsun yani.
Fırsat bulursam yakın zamanda izleyeyim bunuda.
Adam baya mal birisi yalnız. O robot için kendi hayatını riske soktu. Robota inandı
. Adamın *********************************** geçmişine göre şekillendirilmiş bir yüzdü, o yüzden aşık oldu sanırım
.Jake Gyllenhaal harika oyuncu, son zamanlarda çektiği tüm filmler bayağı sağlamdı.
Prisoners şuan Show Tv'de :red: