Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the impossible

the-impossible-poster.jpg

Kıyamet Gunu (Lo Imposible) - Sinemalar.com

Barry Lyndon (1975) - IMDb

10 üzerinden 10, hatta 11. Yok böyle bir film. Kubrick ustanın mekanı cennet olsun, kabri nurla dolsun.

kardeş o adam ya ateyizdi, yada satanik tarzda bi inancı vardı galiba. bi yerde öyle okudum gibi hatırlıyorum :D clockwork güzeldir.

devamını da getireyim. eyes with shut beni baya etkilediydi zamanında, içinde Kur'an dan hadiseler mesajlar olsun çok ince bir gönderme filmiydi. yüksek masondu zaten ama son zamanlarında -yani filmin bitişi arefesinde- öldürüldüğü söyleniyo.

he bide Müslüman olup öldüğüne dair de teoriler mevcut.

büyük yönetmen hakkaten.

Son düzenleme:
Kubrick'in şuana kadar 3-4 filmini izledim tek beğendiğim filmi Otomatik Portakaldı

Şu tarz filmlerin sonlarını hiç bağlayamıyorlar.Yine öyle oldu

Genel olarak iyidi,klasik gençlik tarzı ama mesajda veriyordu o bakımdan sevdim

gözü tamamen kapalıyı beğenmedim deme şimdi

izledikten sonra o filmin incelemelerinide okumak lazım. ilk izlediğimde ufak tefek bişeyler anlasamda daha sonra sikofield'ın yabancı bi forumdan mı ne çevirdiği incelemeyi okudum tekrar izledim filmin en küçük detayını bile ozaman anladım.

edit. fight clubında bence bi incelemesi vardı

izledikten sonra o filmin incelemelerinide okumak lazım. ilk izlediğimde ufak tefek bişeyler anlasamda daha sonra sikofield'ın yabancı bi forumdan mı ne çevirdiği incelemeyi okudum tekrar izledim filmin en küçük detayını bile ozaman anladım.

edit. fight clubında bence bi incelemesi vardı

sikkofield okumadan olmaz :D mullholland dr, lost highway falan adam iyi kafa patlatıp yazıyo, sonra tekrar izlediğinde "oha ulan" diyosun.

sikkofield okumadan olmaz :D mullholland dr, lost highway falan adam iyi kafa patlatıp yazıyo, sonra tekrar izlediğinde "oha ulan" diyosun.

ya bu ritüelleri izleyip yakalanıyor dikkati çekiyor sonrada peşine adamları takıyor ya eve geliyor evinin kapısını açıyor o an sırtında dev bir insan gözü beliriyor(işte bi nevi şu 1 dolardaki muhabbet) hani izleyici olarak ona yoğunlasmassan imkanı yok göremezsin ilk izledim farketmedim 2.yi ilzedim yüksek kalitede incelemeden sonra. o sahnede yoğunlastım görecem diye kapı acıldı bu ıceri girdi sırtında o göz belirdi ya tüylerim diken diken olmustu.bu en ufak detay belkide daha neler vardı.

neyse ya izleyip izlettirmek şart

ya bu ritüelleri izleyip yakalanıyor dikkati çekiyor sonrada peşine adamları takıyor ya eve geliyor evinin kapısını açıyor o an sırtında dev bir insan gözü beliriyor(işte bi nevi şu 1 dolardaki muhabbet) hani izleyici olarak ona yoğunlasmassan imkanı yok göremezsin ilk izledim farketmedim 2.yi ilzedim yüksek kalitede incelemeden sonra. o sahnede yoğunlastım görecem diye kapı acıldı bu ıceri girdi sırtında o göz belirdi ya tüylerim diken diken olmustu.bu en ufak detay belkide daha neler vardı.

neyse ya izleyip izlettirmek şart

sırf bu attığın sahneyi görebilmek için 1080p indirip 3-4 defa açıp baktım o kısma hakketen öyle mi diye :D bi tırsıyo insan ilk görünce ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt