- 27 Ocak 2010
- 59.392
- 31.011
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Barry Lyndon (1975) - IMDb
10 üzerinden 10, hatta 11. Yok böyle bir film. Kubrick ustanın mekanı cennet olsun, kabri nurla dolsun.
Kubrick'in şuana kadar 3-4 filmini izledim tek beğendiğim filmi Otomatik Portakaldı
gözü tamamen kapalıyı beğenmedim deme şimdi
gözü tamamen kapalıyı beğenmedim deme şimdi
Bugün izledim. Beğendiğimi belirtmemde herhangi bir beis görmüyorum. Türk sineması standartlarına göre puanım; 8.9/10![]()
İtirazım Var (214) - Sinemalar.com
Serkan Keskin muhteşem oynamış.Onur Ünlü'nün kafası ayrı bir kafa zaten.Türk filmi diye çekinmeyin izleyin çok güzel mesajlar var sözde müslüman geçinenlere.
izledikten sonra o filmin incelemelerinide okumak lazım. ilk izlediğimde ufak tefek bişeyler anlasamda daha sonra sikofield'ın yabancı bi forumdan mı ne çevirdiği incelemeyi okudum tekrar izledim filmin en küçük detayını bile ozaman anladım.
edit. fight clubında bence bi incelemesi vardı
sikkofield okumadan olmazmullholland dr, lost highway falan adam iyi kafa patlatıp yazıyo, sonra tekrar izlediğinde "oha ulan" diyosun.
ya bu ritüelleri izleyip yakalanıyor dikkati çekiyor sonrada peşine adamları takıyor ya eve geliyor evinin kapısını açıyor o an sırtında dev bir insan gözü beliriyor(işte bi nevi şu 1 dolardaki muhabbet) hani izleyici olarak ona yoğunlasmassan imkanı yok göremezsin ilk izledim farketmedim 2.yi ilzedim yüksek kalitede incelemeden sonra. o sahnede yoğunlastım görecem diye kapı acıldı bu ıceri girdi sırtında o göz belirdi ya tüylerim diken diken olmustu.bu en ufak detay belkide daha neler vardı.
neyse ya izleyip izlettirmek şart
komediye filmi oneri varmi ? 2013-2016 arasi olursa memnun olurum![]()