Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20161014175110!Nocturnal_Animals_Poster.jpg

değişik intikam filmi.
filmdeki tek zayıf kişilik olan suzanın annesinin etkisi altında hayatını kararttığını ve kendini kapattığı kabından dışarı çıkamadığını uzunca anlatan film.edward da intikam almanın bi boka yaramadığını hayvan gibi bi roman yazarak eski karısına anlatmaya çalışıyor falan.
en nihayetinde beğenmedim. amy adamsı yirim. jake aşmış. ikisi olmasaydı filmin başındaki o iğrenç 3-4 dakikaya dayanmaya bile tenezzül etmeden kapatırdım.

6/10 (romanda ödü bokuna karışan gawat bir kekonun intikamcı bir kekana dönüşünü anlatıyo)

Shannon reis pek az görükse de ADAM rolünün hakkını sapına kadar vermiş.

bu kadar spoiler yeter.

nefis bir al pacino resitali.

yönetmende Nolan

nuff said.

uykusuz-insomnia-turkce-dublaj-izle.jpg

Manchester By The Sea - Yaşamın Kıyısında.

İnsan hikayeleri seviyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir film. Filmin yönetmeni ve senaristi Anlat Bakalım; Anlatamadım Mı? ve New York Çetelerinden tanıdığımız Kenneth Lonergan harika bir iş çıkarmış. En iyi özgün senaryo dalında ödül alması çok muhtemel gibi duruyor.

Film ayrıca

En iyi film
En iyi yönetmen
En iyi erkek oyuncu
En iyi yardımcı erkek oyuncu
En iyi yardımcı kadın oyuncu
En iyi özgün senaryo

adaylıkları bulunuyor.

Manchester by the Sea Official Trailer 1 (2016) - Casey Affleck Movie - YouTube

Bu Ozan Güveni nedense hic sevmiyorum, bana göre tam bir yavsak havasi var bu adam da.

gbhmulti3.jpg

çok güzel sanatsal bir film.oyunculuklar keza öyle.
renklendirmeler ve uyum müthiş.
işleyişi harika.

8/10

a-monster-calls-2016-trailers-posters.jpg

Çok beğendim.
Velet çok iyi rol kesmiş ki bunda filmden az önce gerçekten annesini kaybetmesi de etkili olmuş. :bid: Liam Neeson :bid:

7.5/10

allied (muttefik) tavsiye ederim guzel film

sinemelar.com dan bi ozet atayim

İkinci Dünya Savaşı sırasında kendi ülkeleri hesabına tetikçilik yapan Amerikalı Max Vatan (Brad Pitt) ile Fransız Marianne Beausejour'un (Marion Cotillard) 1942'deki bir görevleri sırasında yolları kesişir. İkisi de Casablanca'daki Nazi Alman elçiyi öldürmek üzere görevlendirilmiştir. Ancak bu görev sırasında birbirlerine aşık olurlar ve sonrasında evlenirler. Ancak evlenmiş olmalarına rağmen birbirlerinden sakladıkları birçok sır vardır ve bu aralarındaki sevgiyle birlikte hissedilir bir gerilimin de ortaya çıkmasına neden olacaktır.

images

beklediğimden daha güzel çıktı. tavsiye ederim.

bir de hintliler de babalarına türkçedeki gibi baba kelimesini kullanıyor galiba.

Canım askeri film cekince black hawk downı yıllar sonra yeniden izledim. Izledikten sonra rahatlikla soyleyebilirim ki sinemanın iyi savaş filmi budur. Filmin kadrosu da bugün itibariyle bakınca baya şişkin. O günün figuranlari bugünün yildızları. Ozellikle Ceymi lenıstırı ve yamuk dişli haliyle tom hardyi falan görmek güzel sürprizlerdi. Tom sizemore dayının mermi sklmez halleri çok cooldu. Filmde en sevdiğim karakter buydu. Izleyin renkdaslarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt