Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spotlight
Çok sayıda Peder'in karıştığı, küçük çocuklara uyguladıkları cinsel istismar olayının medyaya yansıtılmasını anlatıyor.Gerçek bir hikayeden esinlenilerek çekilmiş hatta olayı yaşayanlar filmdeki olayları birebir aynı şekilde cereyan ettiğini söylemişler.Tr'deki sözde gazeteciler örnek almalı.

MV5BMjIyOTM5OTIzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDkzODE2NjE@._V1_SY1000_CR0,0,676,1000_AL_.jpg

Arrival
Enfes bir
film olmuş.Heptatod'larla ilk buluşma anları muhteşemdi.Dikkat filmi izlemeyen kendi iyiliği için bakmasın aşağıda yazdıklarıma.
Filmin ilk dakikalarının hikayedeki ana kahramanın gelecekte yaşadığı görüntülerle başlaması,bir bakıma filmin sonu oluyor oldukça özgün olmuş.
MV5BMTExMzU0ODcxNDheQTJeQWpwZ15BbWU4MDE1OTI4MzAy._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg

d5317dd9ea03e1d5b5fd3994ba7a90f0.jpg

Dün gece "The Quiet Earth" adlı 1985 yapımı sayko bir film izledim.
Ben son derece sağlam bir bilim kurgu olduğunu düşündüm. I Am Legend tarzı bir film diyebilirim ama aslında farklı da çoğu yönden. Karakterin yaşadıkları, iç dünyası, sessizliği tamamen hissediyorsunuz bence.
Film nispeten kısa bir film. Fakat 3-4 saat de olsa, daha geniş betimlemelerle de canlandırılsa izlerdim keyifle.
İzlemeyenler için önerimdir.
Le dernier survivant (1985) - IMDb

Kristy.jpg

Canımız bitanemiz Haley Bennett başrolde de olsa konu bakımından eksik kalmış.Ufak da olsa geriyor.
Haa haley oynasın sabaha kadar izlerim. :heart::heart:

Purge tarzı 7ler izleyebilir.
6.5/10

Spotlight
Çok sayıda Peder'in karıştığı, küçük çocuklara uyguladıkları cinsel istismar olayının medyaya yansıtılmasını anlatıyor.Gerçek bir hikayeden esinlenilerek çekilmiş hatta olayı yaşayanlar filmdeki olayları birebir aynı şekilde cereyan ettiğini söylemişler.Tr'deki sözde gazeteciler örnek almalı.

MV5BMjIyOTM5OTIzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDkzODE2NjE@._V1_SY1000_CR0,0,676,1000_AL_.jpg

Arrival
Enfes bir
film olmuş.Heptatod'larla ilk buluşma anları muhteşemdi.Dikkat filmi izlemeyen kendi iyiliği için bakmasın aşağıda yazdıklarıma.
Filmin ilk dakikalarının hikayedeki ana kahramanın gelecekte yaşadığı görüntülerle başlaması,bir bakıma filmin sonu oluyor oldukça özgün olmuş.
MV5BMTExMzU0ODcxNDheQTJeQWpwZ15BbWU4MDE1OTI4MzAy._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg

Spotlight tek kelimeyle şaheser. Diriliş filminin gölgesinde kalacak diye üzülüyordum. En iyi film Oscarını alınca kendim almış kadar sevindim. Gerçek bir hikayeden alınmıştır. Bir bu filme bakalım; bir de Ensar Vakfı'nı deli gibi savunan sözde gazetecilere bakalım.

Nocturnal hayvanlar güzeldi. Tom beye aferin.

Chucky 2 varmis TV de, yatarken izleyeyim.

Ulan cocukken korka korka izlemistim bunu, hatta Türkiye ye izine geldigimizdeydi. 1 hafta aksam karanlik olunca tek basima cikamiyordum disariya korkudan.

goldposter.jpg

Son aylarda izlediğim en iyi flim diyebilirim.Matthew reis muazzam oynamış.Gerçek bi hikayeymiş.İzlemek isteyenler düşünmeden izleyebilir.8.5 verdim puan olarak.

Moonlight gibi vasat bir filmin oscara aday olması nazarımda akademi için "kara" bir lekedir.

alnitak alnilam mintaka

Moonlight gibi vasat bir filmin oscara aday olması nazarımda akademi için "kara" bir lekedir.

alnitak alnilam mintaka

Gürkan Bey'e katılmamk elde değil. Ayrıca sırf oscar için zenci erkeklerin birbiriyle seviştirilmesi insanlık ayıbıdır. Buna birisinin dur demesi gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alnitak alnilam mintaka

Bana göre bunun iki sebebi var.

Birincisi ve en önemlisi geçen seneki zenci boykotu.
İkincisi de anlatılan hikaye tüm dünyada ötekileştirilmiş olan homoseksüellerin olması. Akademi filmin reklamı için aday göstermiştir. en iyi yardımcı erkek dışında ödül almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt