Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem zenci hem homo he. Oğlum oradan 5 oscar sar.

Arkadaslar Dag 2 filmini nerden bulabilirim... Hollanda dan film sitelerine basiyorum hep fragman cikiyor ve film seyi calismiyor bile...

Arkadaslar Dag 2 filmini nerden bulabilirim... Hollanda dan film sitelerine basiyorum hep fragman cikiyor ve film seyi calismiyor bile...

GSC olarak korsana karşıyız, winrar'ı bile orjinal kullanırız.

18 mart'ta digitürk'te gösterilecekmiş, o tarihe kadar bulamazsın.

Assassin's_Creed_film_poster.jpg

eh işte

6/10

nocturnal animals

nocturnal-animals-movie-poster.jpg

Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) - Sinemalar.com

vay anasını. filmi izlediğim sırada yazma sıkıntısı çeken yazar edward'ın eşinden ayrıldıktan sonraki 19 yıl içerisinde başına gelenleri ilhamlaştırdığını düşünmüştüm.
fakat eşiyle ayrılık sürecini anlatmış. ayrılık sürecini ilhamlaştırmış.
:005: :005:

Baskın 7/10

Asyalıların basit ama kendini izleten aksiyon filmi. Hikayesi için değil de dövüş sahneleri için izlenir. Bu Mad Dog Türkiye'de olsa efsane olurdu.

Son düzenleme:
nocturnal animals

nocturnal-animals-movie-poster.jpg

Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) - Sinemalar.com

vay anasını. filmi izlediğim sırada yazma sıkıntısı çeken yazar edward'ın eşinden ayrıldıktan sonraki 19 yıl içerisinde başına gelenleri ilhamlaştırdığını düşünmüştüm.
fakat eşiyle ayrılık sürecini anlatmış. ayrılık sürecini ilhamlaştırmış.
:005: :005:
Bana bu filmi öneren arkadaşta böyle anlamış dedim olum sen rahatsızmısın adam karısına kitab yazıo filmin başında ona yolluyor ilk nüshayı teşekkür maiyyetinde, ordan uyanırsın mevzua zaten..ama demekki birçok kişi böyle anlamış

Nocturnal animals ikinci kez izleyebilecegim nadir filmlerden.

Fences_(film).png

denzel reis mükemmeldi. :005:

ona oscar vermemek net şerefsizlik olur

7.5/10

John Wick 2 (2017) - IMDb

İlk filmden daha oturaklı daha güzel olmuş, bu kadarını beklemiyordum. Keanu Reeves'ten başkası oynasa bu film sıradan bir film olurdu yine kanıtlamış adam bunu. Sırf silah efektleri için (koltuğu sallaması yeter) bile sinemada izlemek gerek. Bir de detaylar çok güzel. John Wick'in attığı her mermiyi sayması, arada sırada şarjörü kontrol edip kaç mermi kaldığını kontrol etmesi 10 numara. Bir tek başlardaki dövüş sahneleri vasat olmuş onun haricinde aksiyon sahneleri ilk filmden bile daha güzel.

Arrival bayağı cacık çıktı. Beklentiyle izledik bi de.

Eight_mile_ver2.jpg

Uzun aradan sonra tekrar izledim. Beğendim.

Michael Shannon filmde rol oynadığını bunca yıl sonra yeni fark ettim.

10michael-shannon-8mile2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt