GSCimbom
G

İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz (ARŞİV) Sayfa 192

GSC Root ·

Cevap
11,7K
Okunma
666,7K
Sayfa
192/584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Assassin's_Creed_film_poster.jpg

eh işte

6/10

nocturnal animals

nocturnal-animals-movie-poster.jpg

Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) - Sinemalar.com

vay anasını. filmi izlediğim sırada yazma sıkıntısı çeken yazar edward'ın eşinden ayrıldıktan sonraki 19 yıl içerisinde başına gelenleri ilhamlaştırdığını düşünmüştüm.
fakat eşiyle ayrılık sürecini anlatmış. ayrılık sürecini ilhamlaştırmış.
:005: :005:

Baskın 7/10

Asyalıların basit ama kendini izleten aksiyon filmi. Hikayesi için değil de dövüş sahneleri için izlenir. Bu Mad Dog Türkiye'de olsa efsane olurdu.

Son düzenleme:
nocturnal animals

nocturnal-animals-movie-poster.jpg

Gece Hayvanları (Nocturnal Animals) - Sinemalar.com

vay anasını. filmi izlediğim sırada yazma sıkıntısı çeken yazar edward'ın eşinden ayrıldıktan sonraki 19 yıl içerisinde başına gelenleri ilhamlaştırdığını düşünmüştüm.
fakat eşiyle ayrılık sürecini anlatmış. ayrılık sürecini ilhamlaştırmış.
:005: :005:
Bana bu filmi öneren arkadaşta böyle anlamış dedim olum sen rahatsızmısın adam karısına kitab yazıo filmin başında ona yolluyor ilk nüshayı teşekkür maiyyetinde, ordan uyanırsın mevzua zaten..ama demekki birçok kişi böyle anlamış

John Wick 2 (2017) - IMDb

İlk filmden daha oturaklı daha güzel olmuş, bu kadarını beklemiyordum. Keanu Reeves'ten başkası oynasa bu film sıradan bir film olurdu yine kanıtlamış adam bunu. Sırf silah efektleri için (koltuğu sallaması yeter) bile sinemada izlemek gerek. Bir de detaylar çok güzel. John Wick'in attığı her mermiyi sayması, arada sırada şarjörü kontrol edip kaç mermi kaldığını kontrol etmesi 10 numara. Bir tek başlardaki dövüş sahneleri vasat olmuş onun haricinde aksiyon sahneleri ilk filmden bile daha güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt