Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
220px-Morgan_film_poster.jpg

Morgane (2016) - IMDb

ex machina'nin daha kötüsünü cekmisler. ki bana kalirsa o bile yeterince vasat bir yapimdi.

He ya. Yahu EM'de robotun manipüle etmesi iyiydi falan da overrated fazlasıyla. İMDB puanını ve hastası olanları hiç anlayamadım.

MV5BOTUwODM5MTctZjczMi00OTk4LTg3NWUtNmVhMTAzNTNjYjcyXkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

:k19:

Ben filmin sonunda ikisini vurup 7'ye tamamlayacak sandim paket gelene kadar.Ters kose oldu biraz.Ben olsam herifi vurmazdim diye dusunuyorum.

İzlemeyen ve gününü berbat etmek isteyen varsa izlesin.

Bildiğin psikolojimi bozmuştu. Oyunculuklar, mekan hatta hava durumu vs dehşet kurgulanmış. Brad-Morgan şaheseri. 9/10

John Wick 2 7.5/10
İlk filmdeki gibi taktik maktik yok bam bam bam.
MV5BMjE2NDkxNTY2M15BMl5BanBnXkFtZTgwMDc2NzE0MTI@._V1_SY1000_CR0,0,648,1000_AL_.jpg

Assassin's Creed 5/10
Kurguyu beğenmedim olaylar makineyle anı yaşatma yerine bizzat hikayeden başlasa daha iyi olurdu.
2094766.jpg

Baskın: Karabasan - film 2015 - Beyazperde.com

Bir kere cinli, perili mevzu olmadığı için değişik korku filmi diyebiliriz Türkler açısından. Yalnız filmin ilk yarısı ve ikinci yarısı arasında uçurum var. Kafanızda oluşan soruların çoğuna cevap bulamadan g.. gibi bırakıyor ortada adamı. Zayıf 4/10

yok mu şöyle semiyotik içerikli bir film falan. Dizi de olabilir

No Country For Old Men - 8.5/10
Müthiş bir film.Javier Bardem döktürmüş :hat:

MV5BMTk3OTEyNjk1M15BMl5BanBnXkFtZTcwNTgwMTI2MQ@@._V1_.jpg

Araf - film 2013 - Beyazperde.com

Didaktik sanat filmi. Tipik ergen kız olgun erkek sonrası malum. Bebek sahnesi iç burktu. Onun dışında kalıcı bir iz bırakmadı. Ot gibi film. Bu arada Karabük'te geçiyor. Bolca şehir manzarası var.

Soru işaretleri bırakarak biten filmleri sevmiyorum. 5/10

d895a17f5ae1c85da41c076ea27333fc.jpg

Sağlam film. Ben Affleck iyi rol oynadı.

Yalnız bir kac sahnesi net saçmaydı.

İhtiyarı koruyan adam onun abisi olması biraz tuhaftı, onca kavga ve ölümden sonra ikisi aynı odada oturup sohbet etmeleri ise saçmaydı. Adam onca adam öldürdü abisi yüzünden misyonunu neredeyse unutmuştu
resmen. Utanmasalar sabaha kadar sohbet etmeye devam edeceklerdi.
İhtiyar herif de 2 saat speech vereceğine öldürülen birisinin silahını alıp adamı öldürebilirdi.

7.5/10

Son düzenleme:
the grapes of wrath

grapesofwrath.jpg

Gazap Uzumleri (The Grapes Of Wrath) - Sinemalar.com

:005: çok fazla iyiydi :005:

"Bir adamın kendi ruhu yoktur, sadece büyük bir ruhun bir parçası vardır.. Büyük ruh herkese aittir.. Öyleyse fark etmez.. Karanlığın içinde olacağım.. Her yerde olacağım.. Baktığın her yerde.. Aç insanların karınlarını doyurması için kavga çıkınca, orada olacağım.. Ne zaman bir polis birini döverse,orada olacağım.."

:005:

Son düzenleme:
the grapes of wrath

grapesofwrath.jpg

Gazap Uzumleri (The Grapes Of Wrath) - Sinemalar.com

:005: çok fazla iyiydi :005:

"Bir adamın kendi ruhu yoktur, sadece büyük bir ruhun bir parçası vardır.. Büyük ruh herkese aittir.. Öyleyse fark etmez.. Karanlığın içinde olacağım.. Her yerde olacağım.. Baktığın her yerde.. Aç insanların karınlarını doyurması için kavga çıkınca, orada olacağım.. Ne zaman bir polis birini döverse,orada olacağım.."

:005:

kitap-film korkusunu bu filmde asamadim

alkisini gordum izliyecem o zman

Reservoir_dogs_ver1.jpg

10/10

keske daha önce izleseydim

Coen biraderlerden harika bir film. Tavsiye ederim.

Fargo_movieposter.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt