Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
331138.jpg

John Wick 2 (John Wick: Chapter Two) - Sinemalar.com

7/10

2971354.jpg

8/10

basinda baya zorlandim ama baya begendim, özellikle sürrealist sahneleri

Son düzenleme:
Hotel Rwanda (2004)

s-8e979f9354e565b06e44fbe245808488571003bd.webp

Hutu ve Tutsi kabileleri arasındaki savaşı ve Ruanda’da yaşanan katliamı duymayan yoktur sanırız. Tüm bu ölümler yaşanırken hem kendisini hem de etrafındakileri kurtarmaya çalışan bir otel müdürünü merkezine alan film din, ırk, siyaset ve çıkarlar için gözünü kırpmadan birbirini öldüren insanların korkunç hikâyesini anlatır.
Hotel Rwanda (2004) - IMDb

City_Lights_film.jpg

8/10

cok iyi

Son düzenleme:
5082116.jpg

8/10

Son düzenleme:
Tatlım Tatlım - film 2017 - Beyazperde.com

Dün eşimle bu filme gitme gafletinde bulundum. İlk yarısı ergence flört muhabbetleri ikinci yarısı hayatın gerçekleri olan ara ara çoook güzel muhabbetlerin döndüğü fakat sonuç olarak basit bir romantik-komedi. 5/10

Bu arada Çağlar Çorumlu ve Fatih Artman sağlam. Daha parlar bu adamlar.

Tokyo Story (1953):

"Karı kocanın biri taşralıdır ve Tokyodaki çocuklarını görmeye oraya giderler. Artık şehir hayatı oldukça hareketli geçmeye başlamış ve gençler çok meşkul oldukları için onlarla ilgelenemiyor ve birbirlerinin üzerine atıyorlardır. Bir tek onlara savaşta ölen oğlunun karısı yani gelinleri onlara çok iyi bakar."

Tokyo Story (1953):

"Karı kocanın biri taşralıdır ve Tokyodaki çocuklarını görmeye oraya giderler. Artık şehir hayatı oldukça hareketli geçmeye başlamış ve gençler çok meşkul oldukları için onlarla ilgelenemiyor ve birbirlerinin üzerine atıyorlardır. Bir tek onlara savaşta ölen oğlunun karısı yani gelinleri onlara çok iyi bakar."
Google translate mi renktaş

TapaTalK

a-cure-for-wellness-official-trailer-2-tw.jpg

A Cure for Wellness

Bu gece izledim.Gerek konusu gerek çekimleriyle çok iyi bir flimdi.Bir müziği var zaten efso.İzleyenler bilir.2.26 dakika nasıl geçti anlamadım.10/8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt