- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
Unutulmazfilmlerden bak reyis.Reis bu tarz eski yapımları en rahat nereden izleyebilir ya da indirebilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutulmazfilmlerden bak reyis.Reis bu tarz eski yapımları en rahat nereden izleyebilir ya da indirebilirim?
The Divide : nükleer patlamadan sağ kurtulan 9 bir sığınıkta mahsur kalıyorlar, ve akılalmaz olaylar var psikolojik açıdan
Filmler aynı elden miNine Dead
House of 9
The Divide - Mahşer Günü
3 filmde tek bir mekanda geçiyor üçündede 9 kişi var, hepsindede tek tek insanlar ölüyor en sevdiğim tarz
Nine Dead : 9 kişi kaçırılıp kapalı biryere alıkonuluyor. Hepsi aralarında tartışıp neden oraya geldiklerini ortak noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulana kadarda her 10 dk da bir kişi öldürülüyor.
House of 9 : yine 9 kişi bir evde hapisler, herkes birbirini öldürüyor son kalan kişi 5 milyon dolar kazanacak
The Divide : nükleer patlamadan sağ kurtulan 9 bir sığınıkta mahsur kalıyorlar, ve akılalmaz olaylar var psikolojik açıdan
Nine Dead
House of 9
The Divide - Mahşer Günü
3 filmde tek bir mekanda geçiyor üçündede 9 kişi var, hepsindede tek tek insanlar ölüyor en sevdiğim tarz
Nine Dead : 9 kişi kaçırılıp kapalı biryere alıkonuluyor. Hepsi aralarında tartışıp neden oraya geldiklerini ortak noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulana kadarda her 10 dk da bir kişi öldürülüyor.
House of 9 : yine 9 kişi bir evde hapisler, herkes birbirini öldürüyor son kalan kişi 5 milyon dolar kazanacak
Maalesef kalite pek çok anlamda düşmüş , yeni nesili sevmedim , yeni nesilleri sevmiyorum.
6/10
![]()
Bende sıkıntıdan bakıyordum bi baktım karayip korsanları iştahım kabardı (öyle hayranı değildim ama keyifle izlerdim) başladım dün gece ama saat geç olduğu için birde telefondan izlediğim için 15.dakikası kapatmak zorunda kaldım.Ben çok düşük beklentilerle izledim sinemada beklediğimden iyiydi aslında. En azından 4. filmden iyiydi diye düşünüyorum ama dediğim gibi düşük beklentilerle izlediğim için öyle gelmiş de olabilir..