Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 üzerinden 9 veriyorum. Harika
629.jpg

Nine Dead

House of 9

The Divide - Mahşer Günü

3 filmde tek bir mekanda geçiyor üçündede 9 kişi var, hepsindede tek tek insanlar ölüyor en sevdiğim tarz :)

Nine Dead : 9 kişi kaçırılıp kapalı biryere alıkonuluyor. Hepsi aralarında tartışıp neden oraya geldiklerini ortak noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulana kadarda her 10 dk da bir kişi öldürülüyor.

House of 9 : yine 9 kişi bir evde hapisler, herkes birbirini öldürüyor son kalan kişi 5 milyon dolar kazanacak

The Divide : nükleer patlamadan sağ kurtulan 9 bir sığınıkta mahsur kalıyorlar, ve akılalmaz olaylar var psikolojik açıdan

The Divide : nükleer patlamadan sağ kurtulan 9 bir sığınıkta mahsur kalıyorlar, ve akılalmaz olaylar var psikolojik açıdan

çok ağır be. severim bu tarz filmleri de yavandı oldukça.sci-fiden çok psikolojik dram filmi. askeri tipler girdi 5 dakika filme dedim olayın seyri değişecek mi 1-2 farklı sahne gösterdiler filmle hiçbir alakası yoktu.orada noktalandı o kısım.

Hidden (2015) - IMDb

bu da tek alan filmi sayılır ama daha bi canlı ve gizemli senaryosu var. izlemediysen güzeldir.

Nine Dead

House of 9

The Divide - Mahşer Günü

3 filmde tek bir mekanda geçiyor üçündede 9 kişi var, hepsindede tek tek insanlar ölüyor en sevdiğim tarz :)

Nine Dead : 9 kişi kaçırılıp kapalı biryere alıkonuluyor. Hepsi aralarında tartışıp neden oraya geldiklerini ortak noktayı bulmaya çalışıyorlar. Bulana kadarda her 10 dk da bir kişi öldürülüyor.

House of 9 : yine 9 kişi bir evde hapisler, herkes birbirini öldürüyor son kalan kişi 5 milyon dolar kazanacak

Filmler aynı elden mi :)?

The Hitman's Bodyguard

296.jpg

Vizyon Tarihi:18 Ağustos 2017
Yapımı:2017 - ABD
Tür:Aksiyon , Komedi
Yönetmen:Patrick Hughes
Oyuncular:Ryan Reynolds , Samuel L. Jackson , Salma Hayek , Gary Oldman , Elodie Yung

IMDB: 7.0

Daredevil'deki Elektra ayrı bir güzellik katmış. Aksiyon ve komedi çok iyi harmanlanmış. Deadpool vari bir film olmuş. Tempo hiç düşmüyor. Oyuncular çok iyi bir performans sergilemiş. (e normal olarak) Küfürden rahatsız olan varsa çizgi film izlesin. Saçma sapan yorumları okumayın bile. On numara film olmuş.

Son düzenleme:
215.jpg

Güzel filmdi, ilkten yavaş başladı ama son 30 dakikası çok komikti. Pişman olmazsınız, izleyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

162.jpg

A Boy Called Po Imdb 6.0

Imdb puanına aldanmayın puanının çok üstünde bir film ve son zamanlarda izlediğim etkili dram filmlerinden bu aralar film sıkıntısı yaşayan arkadaşlara ilaç gibi gelecek bir film.

Kişileştirmeler çok iyi yapılmış sağlam film 8.5 /10
587.jpg

Nine Dead

House of 9

The Divide - Mahşer Günü

The Belko Experiment (2016) - IMDb

Maalesef kalite pek çok anlamda düşmüş , yeni nesili sevmedim , yeni nesilleri sevmiyorum.
6/10
clear.gif

Maalesef kalite pek çok anlamda düşmüş , yeni nesili sevmedim , yeni nesilleri sevmiyorum.
6/10
clear.gif

Ben çok düşük beklentilerle izledim sinemada beklediğimden iyiydi aslında. En azından 4. filmden iyiydi diye düşünüyorum ama dediğim gibi düşük beklentilerle izlediğim için öyle gelmiş de olabilir..

Ben çok düşük beklentilerle izledim sinemada beklediğimden iyiydi aslında. En azından 4. filmden iyiydi diye düşünüyorum ama dediğim gibi düşük beklentilerle izlediğim için öyle gelmiş de olabilir..
Bende sıkıntıdan bakıyordum bi baktım karayip korsanları iştahım kabardı (öyle hayranı değildim ama keyifle izlerdim) başladım dün gece ama saat geç olduğu için birde telefondan izlediğim için 15.dakikası kapatmak zorunda kaldım.
Bugün baştan açtım ama o harika müziğiyle kendine has macerasını aradı gözlerim ufak kesitler halinde görebildim sadece.
Konunun işlenişi onlara yaraşır değilde güzel bir aksiyon filmiymiş gibi geldi önceki filmleri aradığım için beğenmedim maalesef.
Bilemedim ki düşününcede 4 daha keyifliydi diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt