Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok valla, tarzım değil. Cem Yılmaz olursa izliyorum onun dışında pek aram yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serinin birinci filminin sansürsüz versiyonunu bul ve izle . ben de yerli komediye soğuk bakan biriyim ama bu filmi çok beğendim :)
yine de sen bilirsin . hangi filmi izlersen de şimdiden iyi seyirler dilerim.

75ad04ed46f051cdf35f71bfce426458.jpg

Bir kaza sonucu felç olan bir adamla ona yardımcı olması için işe alınan diğer adamın gerçek hikayesi anlatılıyor.
Çok iyi bir film olduğunu söylemeliyim. Samimi ve içten hikayesi sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oyunculuk ve müzikler son derece kaliteli. Komedi ve dram ögeleri abartıya kaçmadan tadında bırakılmış. İzlemeyen varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Jake Gyllenhaal kötü filmde yer almaz savını doğrulayan filmlerden biri 8/10
ad13dcd06e7d9d78e5123616fed19f45.jpg

Uzun süredir listemdeydi sonunda izleyebildim.Taken konusuyla benzer bir film beklerken bambaşka bir şey çıktı 8.5/10
74c0491474cbc02460a367dda1a0cf84.jpg

Geçenlerde burada önerilmişti beklediğimden iyi çıktı diğer 2 filmini de izlemeyi düşünüyorum. 7/10
5321ae89ef7f26930c119254d4f57985.jpg

75ad04ed46f051cdf35f71bfce426458.jpg

Bir kaza sonucu felç olan bir adamla ona yardımcı olması için işe alınan diğer adamın gerçek hikayesi anlatılıyor.
Çok iyi bir film olduğunu söylemeliyim. Samimi ve içten hikayesi sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oyunculuk ve müzikler son derece kaliteli. Komedi ve dram ögeleri abartıya kaçmadan tadında bırakılmış. İzlemeyen varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa
Defalarca sıkilmadan izlenebilcek bir film.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günün anlam ve ve önemine hitaben daha önce hiç görmediğim bazı görüntülerin olduğu objektif bir belgesel
YouTube

movieposter.webp

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, savaşta insan öldürmeyi ve herhangi bir şekilde silah kullanmayı reddetmektedir, onun yerine savaş alanında yaralıları kurtararak hizmet etmek istemektedir. Bu tavrı hem komutanları, hem de asker arkadaşları arasında ilk başta çok sert tepkiyle karşılanır, askeri mahkemeye bile çıkar. Ancak Doss, son derece sert bir eğitimden geçip, kendi hayatı pahasına silahsız bir şekilde savaş alanına gitmeyi çoktan göze almıştır.
ABD Başkanı Harry Truman tarafından Onur Madalyası'na layık görülmüş bir vicdani retçinin öyküsünü sinemaya aktaran Savaş Vadisi filmini Mel Gibson yönetiyor.

Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge) - Sinemalar.com

74646695.png

Yerel bir lanet üzerine korku filmi. Sıradan ama fena değil.Korku filmi yokluğunda gideri var.

6.5/10

Korku filminden nefret eden birisi olarak niye bu filme gittim onu da bilmiyorum, filmin son kısmı tamamen bir çok kısmında da kısmen gözlerim kapalı olmasına rağmen bir daha korku filmine gitmem. Sevmiyorum hiç. Sonuç olarak seviyorsanız ve bundan önce 3 filmi de varmış onları izlemişseniz izleyin korkunç bir film işte.

Siccin 4 (2017) - IMDb

Korku filminden nefret eden birisi olarak niye bu filme gittim onu da bilmiyorum, filmin son kısmı tamamen bir çok kısmında da kısmen gözlerim kapalı olmasına rağmen bir daha korku filmine gitmem. Sevmiyorum hiç. Sonuç olarak seviyorsanız ve bundan önce 3 filmi de varmış onları izlemişseniz izleyin korkunç bir film işte.

Siccin 4 (2017) - IMDb
ismi korku filmine uygun

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt