Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.481
- 5.105
- 1.408
Şimdi izledim epey hoşuma gitti.
Tesadüf..
7/10
Tesadüf..
7/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam olarak romantik komedi sayilmaz ama bir kac tavsiye verebilirimRomantik-komedi önerebileceğiniz harika diye aklınızda kalmış bir film var mı beyler.
500 Days of summer sabah izledimtam olarak romantik komedi sayilmaz ama bir kac tavsiye verebilirim
500 days of summer
away we go
about time
baya iyidirler..
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kacirmisim500 Days of summer sabah izledim, about time bi kaç kez konuşuldu yakın zamanda burda onu izleyim.
![]()
tamamdır sözünü dinliyorum bakalımkacirmisim
away we go izleyin ilk
about time a bakarsiniz sonra..
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Romantik-komedi önerebileceğiniz harika diye aklınızda kalmış bir film var mı beyler.

Maalesef çok durağan geldi sıkıldım biraz
Oyunculuklar kötü değil ama.
![]()
@Necati Şen; yav kore-çin sektörünü hiç sevmiyorum hiç de izlememiş olmama rağmen öneri için sağol ama pek cesaret edeceğimi sanmıyorum![]()
öyle diyorsan bi kendimi deneyim o zaman startı verelim kore pazarında . :k19:necatinin dediği o film çok sağlam. aradığn tarza çok uygun.
zaten öyle olmasa hemen kopyala yabıştır yapmazlardı
omega mani izledikten sonra o hayranığı bi türlü tekrar duyamadım bu filmel Am Legend'ı açtım. Oturup izleyeceğim. Bir kere daha beğenirim.![]()
Training DayGri olan filmlerden tavsiye edebileceğiniz filmler var mı?Hepsini izleyeceğim de önce iyilerini izlesem daha iyi olur.
![]()
Maalesef çok durağan geldi sıkıldım biraz
Oyunculuklar kötü değil ama.
![]()
@Necati Şen; yav kore-çin sektörünü hiç sevmiyorum hiç de izlememiş olmama rağmen öneri için sağol ama pek cesaret edeceğimi sanmıyorum![]()
The King's Speech güzel bir filmdi hocam true story olduğu için ayrı bir tat bırakıyorGri olan filmlerden tavsiye edebileceğiniz filmler var mı?Hepsini izleyeceğim de önce iyilerini izlesem daha iyi olur.
![]()