Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l Am Legend'ı açtım. Oturup izleyeceğim. Bir kere daha beğenirim. :)

Cidden şu filmi izleyince kötü olmuştum. Yani ne bileyim, geçmişe takılı kalmamak gerek ama olmuyor...
filmin sonlarina dogru bankta konustuklari sahne varya
summer sacmaliyor
o konusmalarin benzerlerine hatta daha sacmalarina maruz kaldim zamaninda
cok iyi senaryo cok iyi oyunculuklar
haftalik dozumu alip izleyecektim ztn bugun guzel bi tesaduf oldu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

filmin sonlarina dogru bankta konustuklari sahne varya
summer sacmaliyor
o konusmalarin benzerlerine hatta daha sacmalarina maruz kaldim zamaninda
cok iyi senaryo cok iyi oyunculuklar
haftalik dozumu alip izleyecektim ztn bugun guzel bi tesaduf oldu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umut verip, sonra hiçbir şey olmamış gibi çekip gitmek... Diyecek hiçbir şeyim yok. O partideki dans olayı çok sinir bozucu bir sahneydi.

Edit:Tekrar Mesajıdır.

Güzel filmler bekliyorum. Bu seneki vizyonda ama hiç biri yetişmedi anlaşılan öyle gözüküyor.

Son düzenleme:
Lady macbeth 5.5/10 imdb puanı neden yüksek çözemedim, klişe.

1980 yılındaki İngiltere İran büyükelçiliğine yapılan rehine olayını ve SAS'ın başarılı operasyonunu anlatan yaşanmış gerçek bir hikayeden uyarlanmış başarılı bir film olmuş.

6 DAYS

IMDB: 6.2

MV5BZmI0NjgzOTktMmU1OS00MmU2LWJkMzgtMzlkMWY4ZWRmZTY5XkEyXkFqcGdeQXVyNTEzMzUyNDI@._V1_SY1000_CR0,0,1330,1000_AL_.jpg

Yapımı:2017 - Yeni Zelanda , İngiltere
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Toa Fraser
Oyuncular:Abbie Cornish , Mark Strong , Jamie Bell , Tim Pigott-Smith , Ronan Vibert
Senaryo:Glenn Standring
Yapımcı:Nate Bolotin , Matthew Metcalfe

Son düzenleme:
İzle-unut cinsinden, temposu yüksek, yer yer Polat Alemdar vari sahneleri bulunan, boş zamanlarınızda izleyebileceğiniz güzel bir klişeleşmiş aksiyon filmi. Bazı mantık hataları ve gerçekçiliği baltalayan sahneler olmasaydı daha yüksek bir puanı hakedebilirdi. Antonio Banderas ve Ben Kingsley'yin karşımıza çıkması izlemek için ayrı bir sebep sayılabilir. Antonio B. ilerleyen yaşına rağmen çok iyi bir performans sergilemiş.

Security

IMDB: 5.7

MV5BNzYzNjMwNzktYzYwMS00MTdlLWFlZWEtNzFiZDRjYzRiNjZmXkEyXkFqcGdeQXVyMTg0MzgwODA@._V1_.jpg

Yapımı:2017 - ABD
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Alain Desrochers
Oyuncular:Antonio Banderas , Ben Kingsley , Liam McIntyre , Chad Lindberg , Jiro Wang
Senaryo:Tony Mosher , John Sullivan
Yapımcı:Gisella Marengo , David Harris

Son düzenleme:
8w7sammPfuV59iqkcVrgLgBhr71.jpg

ruslardan amerikalılara parmaz ısırtacak güzel bir film iyi bir altyazı ile seyretmeye özen gösterin baya aksiyonlu ve emek verilmiş bir film.

Imdb 7.0

Son düzenleme:
600full-stay-poster.jpg

Stay (2005) - IMDb

Baba bu nedir ya? O oyunculuk nedir Ryan Gosling? Vay vay vay.. :005: Oyunculuları, senaryosu ve özellikle de kurgusu müthişti. Çok sağlam filmdi.

"Ha diyorsun böyle, ha diyorsun şöyle.." Sonra şşşak diye bambaşka yere çekiyor seni. Önemsiz gözüken sahnelerin aslında nasıl anlamlı oldukları ortaya çıkınca "vay arkadaş" dedirtiyor.

Şiddetle tavsiye ederim. (Önerisi için Osman SEDEN;'e teşekkürler :tiphat:)

Puanım; 9.0/10 :ka21:

Filmin en sağlam sahnelerinden biri de budur. Henry'nin Club'a gidip ağlaması ve arkadan gelen muhteşen Angel yorumu.. :ka21:

YouTube

600full-stay-poster.jpg

Stay (2005) - IMDb

Baba bu nedir ya? O oyunculuk nedir Ryan Gosling? Vay vay vay.. :005: Oyunculuları, senaryosu ve özellikle de kurgusu müthişti. Çok sağlam filmdi.

"Ha diyorsun böyle, ha diyorsun şöyle.." Sonra şşşak diye bambaşka yere çekiyor seni. Önemsiz gözüken sahnelerin aslında nasıl anlamlı oldukları ortaya çıkınca "vay arkadaş" dedirtiyor.

Şiddetle tavsiye ederim. (Önerisi için Osman SEDEN;'e teşekkürler :tiphat:)

Puanım; 9.0/10 :ka21:

Filmin en sağlam sahnelerinden biri de budur. Henry'nin Club'a gidip ağlaması ve arkadan gelen muhteşen Angel yorumu.. :ka21:

YouTube

Böyle film seviyorsan The Game'yi de izle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt