Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmayın bunu yapmayın, Harry Potter kitaplarını okuyalı bir boşluktayım

Çocukluğum yeni kitabın çıkmasını bekleyerek geçmişti. Şimdi insanlar Game of Thrones yeni sezonu bir sene beklerken biz iki üç sene yeni kitabı beklerdik

Gerçekten çok farklı bir hayal gücü. Geçen ay tüm seti satın aldım. Tekrar okuyacağım kışın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çocukluğum yeni kitabın çıkmasını bekleyerek geçmişti. Şimdi insanlar Game of Thrones yeni sezonu bir sene beklerken biz iki üç sene yeni kitabı beklerdik

Gerçekten çok farklı bir hayal gücü. Geçen ay tüm seti satın aldım. Tekrar okuyacağım kışın.

İtiraf etmem gerekirse ön yargılı davrandığım için daha bu sene okudum ve keşke ilk çıktığı zaman okusaydım da o heyecanı yaşasaydım diyorum.

Başlık uygun mu bilmiyorum ama bana kafa açacak dizi önerir misiniz? Yakında epey boş vaktim olacak gibi gözüküyor şimdiden bir çalışma yapmak istedim, konu klişe olabilir sorun yok işlenişi önemli, yani klişeden kastım Oasis mesela pilot bölüm çekilmiş sadece tüm klişelerin toplamından güzel bir iş çıkmış ortaya. Süper kahraman vs olmasın lütfen içinde, doğaüstü şeyler çok ilgimi çekmiyor. Legion deniyorum zaten o kategoride. The Tudors izlemedim mesela izleyen ve tavsiye eden olur mu ne bulurum bu dizide? Bilim kurgu, din veya Amerikan Arka Sokakları tarzı The Mentalist tadında şeyler olabilir.

Başlık uygun mu bilmiyorum ama bana kafa açacak dizi önerir misiniz? Yakında epey boş vaktim olacak gibi gözüküyor şimdiden bir çalışma yapmak istedim, konu klişe olabilir sorun yok işlenişi önemli, yani klişeden kastım Oasis mesela pilot bölüm çekilmiş sadece tüm klişelerin toplamından güzel bir iş çıkmış ortaya. Süper kahraman vs olmasın lütfen içinde, doğaüstü şeyler çok ilgimi çekmiyor. Legion deniyorum zaten o kategoride. The Tudors izlemedim mesela izleyen ve tavsiye eden olur mu ne bulurum bu dizide? Bilim kurgu, din veya Amerikan Arka Sokakları tarzı The Mentalist tadında şeyler olabilir.

prison break
dexter ( seri katili ve analizlerini anlatıyor )
breaking bad'i de izledim ama en fazla saran prison break oldu .

Blacklist
Sherlock
Breaking Bad mutlaka izlemelisin

İtiraf etmem gerekirse ön yargılı davrandığım için daha bu sene okudum ve keşke ilk çıktığı zaman okusaydım da o heyecanı yaşasaydım diyorum.

Gerçekten çok heyecanlıydı. İlk üç kitabı arka arkaya durmadan okumuştum. Geri kalan kitapları daima bekledim. Son kitap üniversitede çıkmıştı. Kampüste herkesin elinde Harry Potter vardı. Şaşırmıştım.

prison break
dexter ( seri katili ve analizlerini anlatıyor )
breaking bad'i de izledim ama en fazla saran prison break oldu .
Teşekkürler ama maalesef üçünü de izledim. Daha popüler olmamış, hak ettiği değeri görememiş ama iyi olduğuna inandığınız işler var ise duymak isterim.

Legionı beğenmezsen Gothamı öneririm

Dizi Batmanın Batman olduğu önceki zaman hakkında. OCdeki sarışın herif, Will Smithin eşi filan oynuyor.

Gerçekten çok heyecanlıydı. İlk üç kitabı arka arkaya durmadan okumuştum. Geri kalan kitapları daima bekledim. Son kitap üniversitede çıkmıştı. Kampüste herkesin elinde Harry Potter vardı. Şaşırmıştım.

Okuduktan sonra şaşırmıyorum gerçekten muhteşem bir seri.
Bu sıralar boşluktan çıkmak için cüceler kitabına başladım, bakalım fena gitmiyor.

r2rY9P.jpg

YN034E.jpg

aylardir bekledigim filmi sonunda izleyebildim
bu senenin subat ayinda olmasi lazim myanimelistdeki hayvansal puani direkt gözüme carpmisti
diger tüm basyapitlardan daha fazla puan almisti ve oy verenlerin sayisi bir hayli fazlaydi
acaba nasil bir film diye bekleye bekleye bir hal oldum
nette dandik düsük cözünürlüklü versiyonlari vardi ama kendimi tuttum bluray versiyonu cikana kadar bekledim
sonunda bluray remux halini almanca alt yazi ile büyük ekranda izleyebildim
böyle bir filme baska bir sey yakismazdi zaten ve bin pisman olurdum herhalde
cizimleri ve hikayeyi miyazaki ustanin veliahti olarak gösterilen makoto shinkai üstlenmisti
bu abiyi ben yillardir cok severim
5 cm per second ve the garden of words isimli basyapitlar da bunun elinden cikmisti
bu yüzden ben de iyice beklentilerimi yükseltmistim filme ilgili
ben istedigimi ve bekledigimi fazlasiyla aldim
hayatimda izledigim en güzel seylerden birisi oldu diyebilirim
filmin konusu ile ilgili bir sey yazmak istemiyorum herkes kendisi tatmali bunu
görüntü kalitesine de gelirsek bu zamana kadar izledigim en güzel cizimlere ve animasyonlara sahip anime diyebilirim
inanilmaz güzel her ayri kareyi alip wallpaper olarak kullanabilirsiniz
özellikle bazi sahnelerde abim iyice abartarak al bak ben neler neler cizebiliyorum demis
dudak ucuklatan bir görsellik mevcut
blurayi almanyada 2018 yilinda cikacakmis
cikar cikmaz satin alacagim
ben öyle pek filme para veren bir insan degilim ama bunu güzel bir hatira olarak retail versiyonunu mutlaka alacagim
sakin bir kafayla herkese öneririm animeyi
eger pisman olup begenmezseniz gelip sövebilirsiniz bana burada

Passenger ve Arrival farklı yaklaşımlarıyla güzel filmlerdi son zamanlarda.

Bir de Tom Cruise un, edge of tomorrow etkileyiciydi bana göre. 2, 3 sene oldu sanırım vizyona gireli.

Power. :) Sex, uyuşturucu, şiddet, suç... Ne ararsan var. :)

500 Days Of Summer

IMDB: 7.7

Kendi türündeki yapıtlara göre daha farklı, daha orjinal, yer yer güldüren, yer yerse hüzünlendiren bence harika bir film. Aşk konusunu çok farklı bir şekilde işlemişler.

Tür:Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen:Marc Webb
Oyuncular:Joseph Gordon-Levitt , Zooey Deschanel , Chloë Grace Moretz , Minka Kelly , Matthew Gray Gubler
Senaryo:Scott Neustadter , Michael H. Weber
Yapımcı:Mark Waters , Mason Novick

MV5BMTk5MjM4OTU1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwODkzNDIzMw@@._V1_SY1000_CR0,0,648,1000_AL_.jpg
muthis bir film
cogu zaman tom un basina gelenler benim basimada geldigi icin bu filmin
yeri ayridir bende

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt