Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cd49c750c90f811e65bef9329a0c8565.jpg

Gece geç saatlerde sıkıntıdan kanal zaplarken denk gelirse izleyebilirsiniz. Tercih imkanı varsa tercih edilmez. Vasat bir Amerikan komedisiydi. Oyuncu kadrosuna aldandım. 5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Death Note'un 2006 da çekilmiş 2 filmi de gayet başarılı olmuş. Netflix yapımı ucubeyle uzaktan yakından alakası yok. Zaten animedeki bölümlerin bazılarını neredeyse birebir çekmişler. Animeyi izleyen tayfa onu fark edecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gal Gadot ablamız hatırına izlenir ortalamanın üstünde bir film
9a3539c4476e522bf5c15d9f40b33437.jpg

Le tout nouveau testament

MV5BMjM3OTAzMzYzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTQ4MzU0MDI@._V1_SY1000_CR0,0,679,1000_AL_.jpg

Vizyon Tarihi:29 Nisan 2016
Yapımı:2015 - Belçika , Fransa , Lüksemburg
Yönetmen:Jaco Van Dormael
Oyuncular:Benoît Poelvoorde , Pili Groyne , Yolande Moreau , Catherine Deneuve , François Damiens

IMDB:
7.1

Hayatımda izlediğim en absürd, en değişik filmlerden biri oldu. İzleyenler, inançları doğrultusunda ya beğenecek ya da itici bulacaktır. İnsanlar ne zaman öleceğini bilse bizi nasıl bir hayat beklerdi temasında bir film. Ancak konu daha ikincil planda kalıyor. Tanrı ile ilgili sorduğumuz sorulara çok değişik bir bakış açısıyla cevap vermiş. Evrensel gıcıklık kanunları kısmı özellikle müthişti.

2ef08041fdfe0e00e44918c93bd50b89.jpg

Üstad Jim Carrey'nin adını duyurduğu ilk filmiydi. İzlemeyen varsa mutlaka izlemeli, çok ilginç bir konusu var. Uzun süre önce izlemiştim ama öneri olarak atıyorum. 9/10

MV5BMTg3ZDVlMjgtNTM4Yi00ZTQ3LThmM2QtYzdjZmRjMTcxMTkzXkEyXkFqcGdeQXVyNDExMzMxNjE@._V1_UY1200_CR100,0,630,1200_AL_.jpg

basit hikayesi var, ama osmanli ve genel olarak türkleri kötü tanitmadilar - midnight express tarzi bir kötüleme kampanyasi yok

filmin en güzel sahnesi süphesiz haluk bilginer'in at üstündeyken doktora söyledikleridi. evet efendim, bu topraklarda olmaya devam edecegiz.

6/10

Son düzenleme:
beğendim güzel film.romana yakışır olmuş ancak tam anlamak için hadisizm muhabbeti biraz kurcalanmalı.
bunun yanında öğrencilik ve asker olduğum dönemlerde izinlerimde sıksık gittiğim yerlerin eski hallerini görmekte güzeldi.

bu yani yorumum reys. bundan fazlası cıkmıyor

Senaryo Orhan Pamuk zaten bu filmin. Hadisizm olayını ben çakamadım. İma eden bu durumu neler vardı filmde? izleyeli baya oldu da

Aksiyon-Komedi filmi varmı aklınıza gelen uyumadan izleyeyim yoksa shot caller sırada onu izlemeyi planlıyorum.

Dün gece televizyonda Yetenek Avcısı (orjinal adıyla Million Dollar Arm) filmine denk geldim. Daha önce filmin adını bile duymamıştım. Merak ettim ve izledim,hoşuma gitti açıkçası. Gerçek bir hikayeyi anlatıyor.Tavsiye ederim.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a09a368cd31d06360f390f44fd956da1.jpg

Çok önerildi ama bu gece izleyebildim. Müthiş bir başyapıt, izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir film. 9.5/10

Senaryo Orhan Pamuk zaten bu filmin. Hadisizm olayını ben çakamadım. İma eden bu durumu neler vardı filmde? izleyeli baya oldu da
evt. valla reiz ben düz izliyiciyim fularlı inceleme ya da eleştiri içerikli film youmları yapamam.zaten bahsettiğim konuda da bölük pörçük bilgim var.
merak ettiysen ve zamanın varsa tekrar izle

2ef08041fdfe0e00e44918c93bd50b89.jpg

Üstad Jim Carrey'nin adını duyurduğu ilk filmiydi. İzlemeyen varsa mutlaka izlemeli, çok ilginç bir konusu var. Uzun süre önce izlemiştim ama öneri olarak atıyorum. 9/10

Diğer iyi filmleri geçtim de Maske ve Salak ile Avanak'ı nasıl atladın!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt