Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cfd4094945a9bc94e877b796ef864377.jpg

Abartıldığı kadar yoktu ama süper kahraman filmlerine değişik bir bakış açısı kazandıran, güzel bir filmdi. Eğlenceli vakit geçirmek için izlenebilir ama izlemeseniz de kaybınız olmaz. 7/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cfd4094945a9bc94e877b796ef864377.jpg

Abartıldığı kadar yoktu ama süper kahraman filmlerine değişik bir bakış açısı kazandıran, güzel bir filmdi. Eğlenceli vakit geçirmek için izlenebilir ama izlemeseniz de kaybınız olmaz. 7/10

Absürt bir film

ff923effcabf2b6f3a29adff173dd0be.jpg

Çok ilgi çekici bir konusu var. Christopher Nolan üstad yine beyin yakmış. Tavsiye edilir ama çok da mükemmel değil. 7/10

The Ascent 1977-900x900.webp

Voskhozhdenie-The Ascent-Tırmanış

Yine bir çılgın 2. dünya savaşı Rus filmi. 8/10

2064ae83577ebb6edb3c892f2370dca3.jpg

Beynim yandı, fazla yoruma gerek yok. Sadece mutlaka izleyin, Nolan'ın Einstein'la akrabalığı konusunda şüphelerim var. 10/10

onesheet.jpg

Konusu farklı gibiydi ama beklediğim etkiyi göremedim.. orta şeker vakit geçirmelik bir yapım olmuş

MV5BMTYyMTcxNzc5M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTg2ODE2MTI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Çizgisinde en ufak sapma yok, her zaman olduğu gibi güzel eğlenceli bir film. 7/10

Harry potter kitaplarını önermişti forumdaki arkadaşlar, gözüm yemediği için filmlerini izledim genel olarak seriye puanım 7.5/10 iyiydi yani. İlk filmler baya çocuksu ama tuhaf bir albenisi var, atmosferi içine çekiyor. Bazı sahneleri izlerken hatırladım yarım yamalak izlemişim daha önce ama büyük çoğunluğunu ilk defa izledim.

MV5BMTYyMTcxNzc5M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTg2ODE2MTI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

Çizgisinde en ufak sapma yok, her zaman olduğu gibi güzel eğlenceli bir film. 7/10

Harry potter kitaplarını önermişti forumdaki arkadaşlar, gözüm yemediği için filmlerini izledim genel olarak seriye puanım 7.5/10 iyiydi yani. İlk filmler baya çocuksu ama tuhaf bir albenisi var, atmosferi içine çekiyor. Bazı sahneleri izlerken hatırladım yarım yamalak izlemişim daha önce ama büyük çoğunluğunu ilk defa izledim.
Eger Filmlerini begendin ise kitaplarini okursan bayilirsin herhalde.

Son düzenleme:

Kitaplarının hepsini okuyan ve filmlerini en az üç defa izleyen ciddi bir Harry Potter hayranı olarak yapmış olduğunuz yorum hoşuma gitti. İlk iki bölüm karakterlerin de yaşının küçük olması sebebiyle çocuksu bir hava vardı. Doğrudur.

Harry Potter filmlerinin her zaman Yüzüklerin Efendisi serisinin gölgesinde kalmasının tek sebebi yönetmen seçimidir. Filmler en baştan sonuna kadar üçüncü film olan Azkaban Tutsağı'nın yönetmeni Alfonso Cuaron emanet edilmeliydi ya da belki son 4 filmin yönetmeni David Yates'e bırakılmalıydı. Yönetmen konusundaki istikrarsızlık filmler arasındaki geçişte kopukluk yaşanmasına sebep olmuştur. Hele ki en fantastik bölüm olan ateş kadehi rezil bir filmle ziyan olmuştur.

Muhteşem 9/10
17524_1.jpg

Baya eğlenceli 7/10
Cücenin fırından çıkma sahnesi efsane

Ck6hBMwUoAIJrEE.jpg:large

2e1f137f34d9fcb94e0c3d9af846ed48.jpg

Eh işte, fena zaman geçirmedim. Can sıkıntısında izlenir. 6/10

poster-large.jpg

Gayet hoş niye bu kadar düşük almış iMDB'den hayret. 6 puanı hakediyor en azından türevlerinden sıkmayan bir hikayesi var.

The Prestige'i izliyordum. Kafam yandı. Nolan yapma böyle şeyler yahu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt