- 30 Ağustos 2009
- 30.264
- 20.265
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sırp filmi
![]()
janr tercihin ne üstat?Yok rtş, gece gece hayatı sorgulamak istemiyorum.
janr tercihin ne üstat?
Böyle esince çok bilindik, mutlaka izle denen filmleri izliyorum o kadar. Ama tercih et dersen plot twist içeren filmler veya WWII temalı filmler hoşuma gidiyor.a bridge too far'ı izledin mi renktaş? ya da cross of iron?Farketmez yav. En son 2 ay önce falan zorunluluktan otobüste izledim oradan hesapla.Böyle esince çok bilindik, mutlaka izle denen filmleri izliyorum o kadar. Ama tercih et dersen plot twist içeren filmler veya WWII temalı filmler hoşuma gidiyor.
2018 korku filmi var mı
a bridge too far'ı izledin mi renktaş? ya da cross of iron?
twistli önerebileceğim de dog soldiers ? izledin mi üstat ?
2018 korku filmi var mı
2018 korku filmi var mı
var;2018 korku filmi var mı
dog soldiers'ı da izle game of thrones'un tüm savaşlı episodelarını çeken yönetmenin çıkış filmi ayrıca beğenirsen centurionu da izle aynı yönetmenden...neil marshall"A Bridge Too Far" ilgimi çekti izleyeceğim. Teşekkürler rtş.
patlamış bir daha film çekmez...Cumali Ceber var rtş.
evet işte patladı geçen filmin 5te biri...o sitede kıyası da var zaten kopya masrafını bile çıkaramadı üstelik vpf bedeli de kesilecek zararda yani...
az önce girdim üstat evetHérédité (2018) - IMDb
8.5/10
Herşeyiyle yılın en iyi korku filmi. Toni Collette bu rolüyle Oscar'a çok rahat aday olur. Yönetmeninde ilk filmiymiş. Mutlaka şans verilmeli. Ama bol aksiyonlu kanlı korku filmi sevenler bu filmi beğenmez.