Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Emily Rose'un hikayesi vardı o da sağlam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fragman pek sarmadı.
Tam korku değil zaten Uzaylılarla ilgili
Emily Rose izlemediysen onu izle akılda kalıcı![]()
Debra varmış izleyebilirim. Aslında Ghostland tarzı bir korku filmi arıyorum var mı öyle bildiğin?
korku fılmınden bende anlamam pek reisler
High Tension filmini önerebilirim.
Aydın'ın önerdiği film güzeldir, gerer baya. IMDB puanının 6.5 altında olmasının sebebi filmin kötü olmasıyla alakalı değil, tavsiye ederim her türlü.
Ek: Filmi izlediğim gece balkonumda baykuş görmüştüm, içe s.tığım bir gece geçirmeme sebep olmuştu.
Tartışmalardan sanırım bir de film başında Milla Jovovich'in konuşmasından ötürü olabilir
Sence gerçek miydi o kamera kayıtları ?
Tartışmalardan sanırım bir de film başında Milla Jovovich'in konuşmasından ötürü olabilir
Sence gerçek miydi o kamera kayıtları ?
İyi filmdir. Çok uzun lakin, gerçi karakterler o kadar benzemiş ki, ayrıca Orijinal dilde izlemek daha mantıklıdır.![]()
La chute (2004) - IMDb
Almanlar Korelilerden Osmanlı tokadı yedikten sonra bu filmi tekrar izleyeyim dedim. Hitleri oynayan aktör kardeşimiz bayağı iyi
Bu ghostland de paranormal olaylar yok değil mi ?
İyi filmdir. Çok uzun lakin, gerçi karakterler o kadar benzemiş ki, ayrıca Orijinal dilde izlemek daha mantıklıdır.
1 saat önce izledim,güzel.psikopat bi filmBu ghostland de paranormal olaylar yok değil mi ?