Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın'ın önerdiği film güzeldir, gerer baya. IMDB puanının 6.5 altında olmasının sebebi filmin kötü olmasıyla alakalı değil, tavsiye ederim her türlü.

Ek: Filmi izlediğim gece balkonumda baykuş görmüştüm, içe s.tığım bir gece geçirmeme sebep olmuştu.

Aydın'ın önerdiği film güzeldir, gerer baya. IMDB puanının 6.5 altında olmasının sebebi filmin kötü olmasıyla alakalı değil, tavsiye ederim her türlü.

Ek: Filmi izlediğim gece balkonumda baykuş görmüştüm, içe s.tığım bir gece geçirmeme sebep olmuştu.

Tartışmalardan sanırım bir de film başında Milla Jovovich'in konuşmasından ötürü olabilir

Sence gerçek miydi o kamera kayıtları ?

Tartışmalardan sanırım bir de film başında Milla Jovovich'in konuşmasından ötürü olabilir

O filmi hayal meyal hatırlıyorum da hepsi hikaye Aydın. Oradaki herkesi imdb'de aktör olarak bulabilirsin.

Olay %100 düzmece, bahsi geçen kasabada da öyle şeyler olmamış. :) IMDB puanı da bu yüzden kırılmış.

589c2efa3032d_355x530.jpg

La chute (2004) - IMDb
Almanlar Korelilerden Osmanlı tokadı yedikten sonra bu filmi tekrar izleyeyim dedim. Hitleri oynayan aktör kardeşimiz bayağı iyi

Bu ghostland de paranormal olaylar yok değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt