- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
duydum gecen sene arkadas sinemada izleyelim dedi ama ben sinemaya pek gitmem gerek duymuyorumUğur Ağabey Matrix'i izledin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duydum gecen sene arkadas sinemada izleyelim dedi ama ben sinemaya pek gitmem gerek duymuyorumUğur Ağabey Matrix'i izledin mi
Pardon, sanat denince genc arkadaslara tavsiye vermek istedim.Konu dışına çıkmayalım lütfen. İyi forumlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duydum gecen sene arkadas sinemada izleyelim dedi ama ben sinemaya pek gitmem gerek duymuyorum
Kitaplari kadar iyi degil, yazik etmisler.hary potter
SuperbZindan Adası diye bir film gördüm izleyen varmı daha önce nasıl?
Dram ağırlıklı ama siyasi mesajlar da içeren bir film önerisi alabilir miyim ?
Sneijderin ListesiDram ağırlıklı ama siyasi mesajlar da içeren bir film önerisi alabilir miyim ?
Lord of war'u 63736373636. defa izlemeniz yerinde olacaktirDram ağırlıklı ama siyasi mesajlar da içeren bir film önerisi alabilir miyim ?
Babam ve Oglum.Dram ağırlıklı ama siyasi mesajlar da içeren bir film önerisi alabilir miyim ?
evet sanata düşkünlüğüm vardır en çok şiir severim.Yaşına rağmen sanatı bu kadar sıkı takip ediyor olman biz gençlere örnek olmalı Uğur Ağabey.
tarihi film değil mi o ?hemennnn reisEkli dosyayı görüntüle 25174
izledim güzel film ama biraz amerikan propagandasıLord of war'u 63736373636. defa izlemeniz yerinde olacaktir
özellikle boykot ettiğim ve izlemeyeceğim bir film , too much hypeBabam ve Oglum.
bak bu olur aklımdaydı ama unutmuştum.Piyanist
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bekledigim cevap.tarihi film değil mi o ?
izledim güzel film ama biraz amerikan propagandası
özellikle boykot ettiğim ve izlemeyeceğim bir film , too much hype
bak bu olur aklımdaydı ama unutmuştum.