Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereden hatırlattınız adamın hasını...Dünyanın en hızlı arkadaş edinen adamı Mesrine kendisini dünyaya tanıtan paris match röportajı...Felsefesini anlatıyor...Cassel'in en güzel rolü...Sırf bu sahne için soundtrack yazdılar...

Bu arada Le Trou

Fragmanın başındaki adam gerçekte hapisten firar eden adam kendini oynayan...Bildiğim kadarıyla Battle of Algiers filmine kadar kendini oynayan başka kimse olmadı mainstream filmlerde...

Hmm çok soft bana göre liverpool pub tınıları var...Tabii ki tarz meselesi yoksa gerçekten hoşmuş...Bu değil mi?

Aynen bu.
Filmde soft kacabilir sana :D
Begenmezsin buyuk ihtimal.
Neyse ben bir repligini birakip hayirli geceler diliyorum.

"Cogu insan kendisini yeryüzünde benzeri olmayan bireyler olarak görür. Bu düşünce, onları her şey yolundaymış gibi yataklarından kalkmaları, yemek yemeleri ve boş boş gezinmeleri için motive eder. Adım Oliver Tate.”

Aynen bu.
Filmde soft kacabilir sana :D
Begenmezsin buyuk ihtimal.
Neyse ben bir repligini birakip hayirli geceler diliyorum.

"Cogu insan kendisini yeryüzünde benzeri olmayan bireyler olarak görür. Bu düşünce, onları her şey yolundaymış gibi yataklarından kalkmaları, yemek yemeleri ve boş boş gezinmeleri için motive eder. Adım Oliver Tate.”
Doğru demiş...

Zindan Adası diye bir film gördüm izleyen varmı daha önce nasıl?

Scorsese olansa hain bir ahbabim sonunu soyleyip kalleslik yaptigi icin izlememistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt