Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.jpg

İMDB: 8.6 ve aldığı puanı sonuna kadar hakeden bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.

dWoyqL.jpg

Night Call (2014) - IMDb

tek kelimeyle müthis. konu ve oyunculuk itibariyle cok cok basariliydi. jake g de yavas yavas üst düzey bir aktöre evriliyor diye düsünüyorum ayrica.
filmin özellikle su yönü cok etkileyiciydi. adamin yaptiklarini izleyici olarak tasvip etmiyorsun ama bir yandanda yaptigi seyde basarili olmasini istiyorsun. filmi benim icin mükemmel yapan oydu sahsen.

Imitation Game (2014) - IMDb

Alan Turing'in hayatını anlatan, konusu ve tarz olarak hoşuma giden bir film olmuş. Zaten Benedict Cumberbatch beğendiğim bir oyuncuydu zira Keira Knightley de öyle. Tavsiye ederim.

YERALTI: Nefret ettiği eski arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettiren Muharrem'in, bu yemek ile birlikte başlayan didişmeleri, ego gösterileri sonucu eski defterlerin açılması ile utanç dolu hesaplaşmalarla karşı karşıya kalmasını konu alan Yeraltı, bireyin varoluşsal sorunlarını irdeleyen bir film.
Film, Fyodor Dostoyevski'nin başyapıtı Yeraltından Notlar kitabından uyarlanmıştır.

Oyuncular:Engin Günaydın , Sarp Apak, Serkan Keskin , Murat Cemcir , Serhat Tutumluer

Foruma resim yüklenemiyor o yüzden capsi pas geçiyoruz. Psikolojik temalı bi film. Engin Günaydın için Burhan rolü iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum üstüne yapıştı o rol. Vavien'de de efsaneydi burada da. Yalnız yaşayan çevresindeki çoğu kişiden kopuk, kopmaya devam eden bi adamın hayatını anlatıyor. Filmin tam başı sonu bir yere bağlanamıyor o konuda eleştirilebilir. Ama izleyenler genelde ilerleterek izledim vs. gibi yorumlardan bulunmuş. Bu tarz filmler değil de İvedik falan gibi embolar hayvan gibi gişe yaptığı için sinema da geri kalıyor herşey gibi ülkede. Bunalımdaysanız izlemeyin ek olarak daha bi darlatabilir sizi.

10/7

vmbWBv.png

Si je reste (2014) - IMDb

Eğer Yaşarsam (If I Stay)

Filmin Konusu Alıntıdır:
Mia Hall (Moretz) hayatında karşı karşıya kalacağı en zor kararın Juillard’da müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı Adam’la (Blackley) beraber olmak için farklı bir yol izlemek arasında olacağını sanıyordur. Fakat tasasız bir aile gezintisi olması gereken araba yolculuğu bir anda her şeyi değiştirir; şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır; ve bu karar yalnızca geleceğini değil, kaderini de belirleyecektir.
Gayle Forman’ın çok satan romanı “If I Stay/Eğer Yaşarsam” beyaz perdeye taşınıyor.

Romandan uyarlanan bir romantik dram filmi, müziklere doğal olarak fazla yer verildiği için müzikal de eklenebilir. Film çok yavaş ilerliyor ve sürekli geçmişe dönüyoruz, olaylar olmasına rağmen sıkıcı gelebilir. Soundtacklar harika. Birde kızımız Chloë Grace Moretz 1997 doğumluymuş, insan duyunca hayret ediyor.

6/10

Sirf chloé için bakardim ama trailer hiç istek uyandirmadi bende. Sorry chloé i will pass this time. ;(

Donnie-Brasco-1360-373.jpg

1997 imdb7.8

burada önerilen fimleri izleyen varmı bilmiyorum ama yinede önericem kıyıda köşede kalmış fazla bilinmeyen kült denebilecek kalitede bir film öneriyorum sizlere hehehe al pacino'nun muhteşem oyunculuğuyla tek başına resital yaptığı klasik mafya filmlerinin dışında tutulabilicek içinde dram unsulları barındıran süper ötesi film baba filmi gibi sıkıcı bir mafya filmi değil bunu belirteyim (şimdi biri atlayacak baba ya nasıl sıkıcı dersin diyede öyle kardeşim yalanmı ama sağlam film o ayrı ama sıkıcı)mafya ilişkilerini çok güzel tasvir etmişler filmde ayrıca mutlaka ve mutlaka orjinal diliyle izleyin al pacino yu tr'de dublajlıyacak adam yok çünkü...

ayrıca söylemeyi unuttum filmde johhny deep de var o zamanlar ergen ama tabi.. :asd:

Donnie Brasco mu kıyıda köşede kalmış? Yoksa 3. satırdan sonra bahsedilen film mi değişti?

Donnie Brasco mu kıyıda köşede kalmış? Yoksa 3. satırdan sonra bahsedilen film mi değişti?

yani bence hakettiği değeri bulamamış reyiz birde köstebek adında 3 tane film var biri bu diğer yine alpacino nun russel crowe la bi tanede di caprio nun var neden hepsini aynı isimlerle çevirmişler enteresan karışıklığa sebep oluyor ekşide bile 10 sayfa yorum var yazık günah yani

227682.jpg

Geçen hafta cumartesi akşamı izlemiştim. Filmde mantık hataları yok desek doğru olmaz. Aksine birçok mantık hatası var. Savaş psikolojisini iyi yansıtmış ama filmin sonlarını biraz vasat buldum. Yani daha farklı bir şeyler bekliyordum. Filmin ortaları filmin sonundan daha heyecanlı idi. Battal Gazi gibi 5 kişilik bir timle yaklaşık 300 küsür SS birliğini alt etmeleri komik buldum. Ama sıkıcı değil. Gayet akıcı bir film. Tabii benim gibi savaş filmlerine meraklıysanız :)

attachment.php

Son zamanlarda pek iyi korku filmlerine rastlamamistim. Bunu gecen hafta sinemada izledim, gercek bir hikaye uzere kurulmus. Pfeiffer hastaligina yakalanmis olan Deborah nin hayatini anlatiyor. Bir ogrenci de bu haberi duyar duymaz okul projesi icin kadinin hayatini yakindan observe edip onu kamera a cekmeye basliyor. Ve film bekledigimden de iyi cikti. Sadece filmin son kismi biraz fazla fantaziye kacmis, yani bu nasil gercekte olabilir gibisinden :D

Geri kalani guzel ve gece gece izlerseniz daha da guzel olur ;)

Son düzenleme:
Ouija: Aslında filmi sırf Shelley Hennig için izledim..Senaryo olarak klasik bir korku filmi.. ele aldıkları konu ruh çağırma.. zaten korku filmlerinde baz aldığım nokta beni ne kadar irkilttiği, ürperttiği.. normalden fazlaydı ki izlediğim ortam da öyle karanlık, yalniz oldugum bir ortam falan değildi.. buna rağmen kimi yerlerde ürperdim.. bu yüzden başarılı derim.. 7/10

The Bucket List: ​Çok başarılı 2 oyuncunun oynadığı çok başarılı bir film.. Tavsiye ederim 8/10

Son düzenleme:
Fantastic_mr_fox.jpg

Fantastic Mr. Fox (2009) - IMDb

animasyon fazla izlemem ama bu gayet hos ve keyifliydi, karakterler cok saglamdi özellikle. wes anderson filmi oldugu daha ilk dakikalardan hemen anlasiliyor:)

attachment.php

Son zamanlarda pek iyi korku filmlerine rastlamamistim. Bunu gecen hafta sinemada izledim, gercek bir hikaye uzere kurulmus. Pfeiffer hastaligina yakalanmis olan Deborah nin hayatini anlatiyor. Bir ogrenci de bu haberi duyar duymaz okul projesi icin kadinin hayatini yakindan observe edip onu kamera a cekmeye basliyor. Ve film bekledigimden de iyi cikti. Sadece filmin son kismi biraz fazla fantaziye kacmis, yani bu nasil gercekte olabilir gibisinden :D

Geri kalani guzel ve gece gece izlerseniz daha da guzel olur ;)
almanc

a veya türkce izleybilecegim bir link var mi renkdas ??

dWoyqL.jpg

Night Call (2014) - IMDb

tek kelimeyle müthis. konu ve oyunculuk itibariyle cok cok basariliydi. jake g de yavas yavas üst düzey bir aktöre evriliyor diye düsünüyorum ayrica.
filmin özellikle su yönü cok etkileyiciydi. adamin yaptiklarini izleyici olarak tasvip etmiyorsun ama bir yandanda yaptigi seyde basarili olmasini istiyorsun. filmi benim icin mükemmel yapan oydu sahsen.

önerinle ilgimi çekti ve izledim gayet başarılı donnie darko daki bebe jake g. gerçekten başarılı doğuştan yetenekmiş demekki

"belkide insanları anlamadığımdan değil insanlara güvenmediğimdendir"

Whiplash izlemeyi düsünüyorum, ama film hakkinda pek bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt