Fatih ÖKSÜZ
Cezalı
- 25 Eylül 2013
- 1.114
- 1
- 728
İMDB: 8.6 ve aldığı puanı sonuna kadar hakeden bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

![]()
Si je reste (2014) - IMDb
Eğer Yaşarsam (If I Stay)
Filmin Konusu Alıntıdır:
Mia Hall (Moretz) hayatında karşı karşıya kalacağı en zor kararın Juillard’da müzik hayallerinin peşinden gitmek ile hayatının aşkı Adam’la (Blackley) beraber olmak için farklı bir yol izlemek arasında olacağını sanıyordur. Fakat tasasız bir aile gezintisi olması gereken araba yolculuğu bir anda her şeyi değiştirir; şimdi Mia’nın hayatı pamuk ipliğine bağlıdır. Pek çok şeyin açıklığa kavuştuğu bir gün boyunca ölüm ile yaşam arasında sıkışıp kalan genç kızın vermesi gereken tek bir karar kalmıştır; ve bu karar yalnızca geleceğini değil, kaderini de belirleyecektir.
Gayle Forman’ın çok satan romanı “If I Stay/Eğer Yaşarsam” beyaz perdeye taşınıyor.
Romandan uyarlanan bir romantik dram filmi, müziklere doğal olarak fazla yer verildiği için müzikal de eklenebilir. Film çok yavaş ilerliyor ve sürekli geçmişe dönüyoruz, olaylar olmasına rağmen sıkıcı gelebilir. Soundtacklar harika. Birde kızımız Chloë Grace Moretz 1997 doğumluymuş, insan duyunca hayret ediyor.
6/10
Donnie Brasco mu kıyıda köşede kalmış? Yoksa 3. satırdan sonra bahsedilen film mi değişti?
almanc![]()
Son zamanlarda pek iyi korku filmlerine rastlamamistim. Bunu gecen hafta sinemada izledim, gercek bir hikaye uzere kurulmus. Pfeiffer hastaligina yakalanmis olan Deborah nin hayatini anlatiyor. Bir ogrenci de bu haberi duyar duymaz okul projesi icin kadinin hayatini yakindan observe edip onu kamera a cekmeye basliyor. Ve film bekledigimden de iyi cikti. Sadece filmin son kismi biraz fazla fantaziye kacmis, yani bu nasil gercekte olabilir gibisinden![]()
Geri kalani guzel ve gece gece izlerseniz daha da guzel olur![]()
![]()
Night Call (2014) - IMDb
tek kelimeyle müthis. konu ve oyunculuk itibariyle cok cok basariliydi. jake g de yavas yavas üst düzey bir aktöre evriliyor diye düsünüyorum ayrica.
filmin özellikle su yönü cok etkileyiciydi. adamin yaptiklarini izleyici olarak tasvip etmiyorsun ama bir yandanda yaptigi seyde basarili olmasini istiyorsun. filmi benim icin mükemmel yapan oydu sahsen.
almanca veya türkce izleybilecegim bir link var mi renkdas ??
Whiplash izlemeyi düsünüyorum, ama film hakkinda pek bilgim yok.
derhal izle
bu kadar info verebilirim