Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telefon melodisi yaptım.
drummer.gif

https://www.youtube.com/watch?v=HJrTYOyXHA0

the-usual-suspects_67100.jpg

yorum yapmaya pek gerek yok açıkcası sadece izleyin diyorum merak edenler yine ekşiden filan yorumlara bakabilir ama spoiler yersiniz izleyin diyorum

RE: Whiplash

H A R I K A

Uzun zaman sonra bu kadar iyi film izlemedim

Çocuk kendisini öldürecegini zannettim.

Son düzenleme:
Wild Card: Jason Statham son zamanlarda sirf aksiyon sahneleri olan, senaryo acisindan bombos filmlerde oynuyordu.. Bu filmle kendini bulmus, eskiye bi göz kirpmis. Farkli bir bicimde islenmis intikam sonrasi karsi intikan fimi. Gayet basarili buldum.

the_way_back-poster.jpg

bi kac yil onceydi TV'de denk gelmistim acayip hosuma gitmisti film tekrar izledimbiraz once ilk izledim heyecan ve tadi ve gerilimi tekrar aldim cok mukemmel bi film izlemenizi tavsiye ederim

Yedinci Oğul:
Fantastik filmler turunde efsaneler arasina girmez ama fena degildi yine de.. ilk bolumde uyuycaktim nerdeyse.. 2.kisimda sardi.. kitabi okumadim.. devami daha iyi olur belki

Big Hero 6

Teknik olarak animasyonları bir adım ileri taşımaya kesin kararlı bir adım olmuş Disney'den. Bununla birlikte aşırı sağlam ve detaylı çalışılmış karakterleri var. Ama hikaye genel olarak tırt ve tatmin olamıyorsunuz. Yine de Baymax karakteri ve onun gelişimi/değişimi için izlenir.

Event_15780.jpg

İlk yarım saat aşırı saçma geldi. Aamir khan bu saçma 3. sınıf film ne diye oynamış acaba diye düşünürken konu hiç ummadığım yerlere gitti. Bu kadar sağlam ve net din eleştirisi yapan film beklemiyordum. Biraz ayrıntıya girsem spoiler olacak. Neyse hem güldürerek hemde anlatmak istediği mesajı doğrudan veren filmdi. Filmdeki bazı karakterleri çok tanıdık birilerine benzettim. Biraz k-pax filmini çağrıştırıyor. 10/9

Le discours d'un roi (2010) - IMDb

Kral V. George, küçük oğlunu Wembley’deki Kraliyet Sergisi’nde konuşma yapması için görevlendirir. Dük endişelidir, çünkü kekemedir ve yapacağı bu ilk konuşma dolayısıyla içinde varolan heyecan kekemeliğini daha da tetiklemektedir. Dük, konuşmayı yaparken heyecanına ve hastalığına yenik düşer. Ardında hayal kırıklığı ile düşen suratlar ve hüzünlü bir eş bırakarak.

Eşinin sayesinde hastalığından kurtulmak için gittiği Lionel Logue ile müthiş diyaloglar ve azmin göstergesi...

Logue ile Dük'ün arasındaki diyaloglar bayağı iyiydi, tavsiye ederim.

lH0o0TSEiNE.jpg

Taken 3 (2014) - IMDb

Liam Neeson döktürmüş yine. Hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer düşman çok farklı.

Neeson'ın tarzını sevenlerin izlemesi gereken bir film. Tavsiye ederim.

Puanım: 7.5/10 :ka21:

Contact: edit- ben filmin kısaltılmış versiyonunu izlemişim.. 150 dakikalığını indiriyorum, izleyince tekrar yorumlarım.. zaten bu yüzden heralde öyle efsane bir film gibi gelmemişti bana :D ama güzeldi o haliyle de..

Son düzenleme:
31N729.jpg

Fury (2014) - IMDb

filmin ilk 2/3'lik kismi harikaydi. bir savas filminde görmek istedigim hersey vardi nerdeyse. özellikle görsel kaliteye ve filmin atmosferine hayran kaldim. brad pitt de son derece iyiydi.
Ama... tüm bunlara ragmen o son kisim olmamis bence yav. efsane olabilecek bir filmi ortalamanin biraz üstü seviyeye düsürmüs.

-yeni cocugu gözcülük yapmasi icin az ileriye gönderdiler. askerleri görür görmez kosa kosa geri döndü bu hemen. yani mesafe tas catlasa 2km falandi, sesleri bile duyuluyordu ta ordan. ama buna ragmen bizimkiler nerden baksan 1 saat hazirlik yapti, ickilerini ictiler. hareket halinde olan almanlar anca gelebildi olay yerine.

-ellerindeki zirh delici silahla tanki patlatmak yerine alman askerlerin teker teker kamikaze yapmasi sacma olmus. tankin tepesinde duran brad pitt'i 100 adamin indirememesine birsey demiyorum bile.

522541.jpg

Senaryonun özü açısından benzer konular daha önce filme alınmış olsa da işleyiş açısından çok farklıydı.. Çok beğendim, çok başarılı.. beynimi göçertti resmen.. özellikle ilk 50 dakikadaki hikaye ile sonu beni benden aldı.. bazı mantık hatalarından dolayı: 8/10

bu arada şimdi gördüm.. film kısaca bu: tam anlamıyla bunu filme almışlar.. yani spoiler falan değil filmin özeti ona göre
bu da kitapmış zaten..
https://www.youtube.com/watch?v=fGNtwpRZy-8

Son düzenleme:
Maymunlar-Cehennemi-1-fullhd720p-135x197.jpg

Maymunlar cehennemi silsilesinin baslangici.. simdi bu, 5 filmlik bi seri.. bunun haricinde 2001 yilinda mark wahlberg'in oynadigi tek filmlik bir baska maymunlar cehennemi var ki ben o filmi bu 1968 yapiminin yeniden cekilmis versiyonu saniyordum ama degilmis.. cok daha farkli bi senaryosu vardi onun.. hatta o filmi devami gelicek sekilde bitirdiler ama tutmadigindan olsa gerek oyle kaldi.. ben begenmistim onu da aslinda.. belki de 68 yapimini farkli sekilde isleyip ayni sonuca varacaklardi bilmiyorum.. bu eski seriyi bitirmem lazim oncelikle ki tam bir fikre sahip olayim. Bir de 2010larda cekilen dunyamizda gecen, buradaki maymunlarin evrim gecirdigi bi seri var o da devam ediyor hala..son filmi gecen yil cikmisti.. bi maymun insan konusundan amma cok film ortaya cikarmislar:)

Bu filme gelirsek.. guzel filmdi ozellikle efeksiz makyaj ve kostumler 10 numaraydi.. o yillarda en iyi makyaj oscari var midir bilmiyorum ama kesinlikle odulu hak eden bir calisma olmus.. finali de guzel bitti.. zamanla izlerim diger bolumlerini de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt