Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la uza yayindan uza ne alaka sahada oyun yok dedigin pesci ve de niro arasinda de niro ucaga binmeden onceki 5 dklik sahnede parazitin tamamindan buyuk SANAT var. tarantino filimi de klasik mlasik degil cok degisik ve kalite bir filim cimilli ne demek bilmiom da yine yayindan uzaman gerekior...
parazitten iyi olup olmamasi umrumda degil ben begenmedim izlerken hee yaww diye izledim, digeri de tarantino isi yine dayanamamis sacma sapan bi sahne koymus zombi gibi yanan elemanlar falan noluyo aww dehset gezegeni mi cekiyon

la uza yayindan uza ne alaka sahada oyun yok dedigin pesci ve de niro arasinda de niro ucaga binmeden onceki 5 dklik sahnede parazitin tamamindan buyuk SANAT var. tarantino filimi de klasik mlasik degil cok degisik ve kalite bir filim cimilli ne demek bilmiom da yine yayindan uzaman gerekior...

:asd:

diyalog ağırlıklı duygu yüklü sanatsal yapımları severim

parazitten iyi olup olmamasi umrumda degil ben begenmedim izlerken hee yaww diye izledim, digeri de tarantino isi yine dayanamamis sacma sapan bi sahne koymus zombi gibi yanan elemanlar falan noluyo aww dehset gezegeni mi cekiyon

begendigin filim yaz da laf atalim ozaman handspor
dehset gezegeni de planet teror ise oda mukemmel bir filimdi ona da laf etmezsin umarim

Konu Irishman rengim @Murat Kara

Çok karışık aklımı bulandırırsa Oscarı verenlere ağır söverim.

ben bu filmi gecen sene izlemistim daha ortada oscar falan yokken, sadece imdbdeki notunu görmüstüm. ona ragmen yüksek bir beklentim yoktu, beni eglendirsin yeter diyordum. amacina ulasti aslinda. cok sikici bir konusu yok, izlerken insani yormuyor yani. yer yer komik sahneler de var ve merak uyandiriyor. aslinda tam cerezlik bir film diyebilirsin. ama bunun yaninda konuyu cok güzel bir sekilde isliyorlar ve anlatiyorlar. oscari kazanan filmler genelde yavan olur, parazit öyle degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt