Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abd nin bi parkına uzaylılar iniyor.. istila etmeye çalışıyorlardı dünyayı konulu bir film arıyordum ..

8..10 film saydılar hiçbiri değildi..

En sonunda buldum filmi "Dünyanın Durduğu Gün".. şükür yani..

Ritüel dediğin su netflixteki the ritüel mi? Onda 2018 yazıyor da o yuzden emin olamadım.
Aynen netflixte var. 2017 diye kalmış aklımda. Bence fena bir film değil özellikle netflix standartlarında.

Şunu da merak ediyorum daha izlemedim ama 7.1 puan ve 130000 oy ilgimi çekti.

Korku gerilim tutkunları için epey bilindik filmler ama genel izleyicilere ilaç gibi gelir..

Tabii korku sevenler için normal bir liste. Öyle aklıma gelenleri yazdım karantina işi devam ederse türlerine ayırıp bir güncelleme yapabiliriz.

danger-close-the-battle-of-long-tan-2019-turkce-altyazi-720p-691x1024.webp
Vietnam savaşında, 2500 Vietnam'lıya karşı mücadele veren 108 anzak askerinin hikayesini konu alan film... Güzel filmdi.Karantina günlerinde keşke izlemeseydim diyeceğim bir film olmadı.Olmaması dileğiyle...

Aynen netflixte var. 2017 diye kalmış aklımda. Bence fena bir film değil özellikle netflix standartlarında.

Tabii korku sevenler için normal bir liste. Öyle aklıma gelenleri yazdım karantina işi devam ederse türlerine ayırıp bir güncelleme yapabiliriz.

Midsommar güzel film ama hoplatmalı korku filmi beklentisi olanların beklentisini karşılamaz.

s3fnd9.jpg

türk standartlarina göre cok cok iyi bir komedi filmiydi. ailenizle de izleyebilirsiniz, hic küfür barindirmiyor. cok keyifle izledim. ft göndermesi de güzeldi. :asd: netflixiniz varsa gidin ordan izleyin destek olun. türkiyede böyle filmler cogalmali.

İzleyek mi bunu Oscarları toplamış galba

S00401-18540163.webp

korku falan bekleme ama izlemedgn her an kendne ihanettir

irishman yildiz topcular var ama sahada oyun yok
upon klasik cimilli tarantino filmi ha oscar standartlari buysa versinler benim icin sıkıntı yoktur
ulan keko 15. dakkada uyudun mu film senin hayatında göremedigin kadar olay anlatıyor ve bunu olay örgüsünü bozzmadan yapıyor. belgesel kadar yogun ve göndermeli falan filan manyama

parazit,,,,,,, enteresan bir filim. fakat irishman yahut once upon a time in hollywood warken en iyi filim secilmesi bizi guldurmustur.
krdşmmmm bizim abimiz mekan basma tekniklerini izlerken kçk bir sopranos saygı duruşnda bulunulması mutlu hisstrmiştir umarım

ulan keko 15. dakkada uyudun mu film senin hayatında göremedigin kadar olay anlatıyor ve bunu olay örgüsünü bozzmadan yapıyor. belgesel kadar yogun ve göndermeli falan filan manyama
ben beğenmedim film yapmak icin yapilmis ekibi toplamislar ne ceksek olur diye girmisler ise

irishman yildiz topcular var ama sahada oyun yok
upon klasik cimilli tarantino filmi ha oscar standartlari buysa versinler benim icin sıkıntı yoktur

la uza yayindan uza ne alaka sahada oyun yok dedigin pesci ve de niro arasinda de niro ucaga binmeden onceki 5 dklik sahnede parazitin tamamindan buyuk SANAT var. tarantino filimi de klasik mlasik degil cok degisik ve kalite bir filim cimilli ne demek bilmiom da yine yayindan uzaman gerekior...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt