- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kopek oluyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 76316
Togo,bağlılığın ve sadakatin en büyük sembollerinden biri!Harika bir film olmuş.Gerçek bir hikayeye dayanıyor.
Kopek oluyor mu?
O zaman izliyorumVerdiği olağanüstü mücadele sonrası değil de emekli olup çoluk çocuğa karıştıktan sonraölüyor.Bu açıdan film insanı biraz daha mutlu etmiş oluyor.Mücadele sonunda ölse Hachiko sonrası ağladığım ikinci film olurdu.
Paul Walker'ın oynadığı mı?O zaman izliyorum
Buna benzer film Antarctica'da geciyordu. Izlemediysen mutlaka bul ve izle ama ismini unuttum
Sanirim ya, 8 9 tane Sibirya kurdu vardi.Paul Walker'ın oynadığı mı?
İzledim onu...Hachiko'yu izlemediysen benden sana tavsiye sakın izleme... Günlerce etkisinden çıkamadım.Hayatımda ağladığım tek filmdi.Sanirim ya, 8 9 tane Sibirya kurdu vardi.
İmdb puanına aldanıp izledim bu film nasıl 6,8 ort almış ya berbat bir film
![]()

Hereditary
Sinir bozan bir başyapıt
Gerçek hayattan alıntı olayı baya tırt bir olaymış, neye göre öyle dendiğini öğrendiğimde baya şaşırmıştım. Gerçek olaylardan alıntıdır denince insan sanki kayıtlı belgeli bir olaymış gibi algılıyor en azından ben öyle algılıyordum ama alakası yokmuş.Adam akıllı korku filmi önerin de gece biraz gerilip korkalım.Gerçek hayattan alıntı olursa daha çok sarıyor.