Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Çok çok sağlam bir filmdi. Harikulade

8.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0873092.jpg

Togo,bağlılığın ve sadakatin en büyük sembollerinden biri!Harika bir film olmuş.Gerçek bir hikayeye dayanıyor.

Verdiği olağanüstü mücadele sonrası değil de emekli olup çoluk çocuğa karıştıktan sonra 😊 ölüyor.Bu açıdan film insanı biraz daha mutlu etmiş oluyor.Mücadele sonunda ölse Hachiko sonrası ağladığım ikinci film olurdu.
O zaman izliyorum :)
Buna benzer film Antarctica'da geciyordu. Izlemediysen mutlaka bul ve izle ama ismini unuttum

Mağaradan çıkıp izlemediğim sağlam filmleri izliyorum.

Esaretin bedeli ile başladım baba serisini izliyorum şu an 2. bölümdeyim. Sonra yüzüklerin efendisini izleyeceğim.

Leon-poster.jpg

Az önce bitirdim.Karantina günlerinde bu yaşıma kadar efsane filmleri izlemediğimi fark ettim.Çok iyiydi be...

Korku filmi için 6.8 iyi puan. It followsun konusu güzel ama baya kötü çekilmiş. Puanım 5.

Adam akıllı korku filmi önerin de gece biraz gerilip korkalım.Gerçek hayattan alıntı olursa daha çok sarıyor.

Adam akıllı korku filmi önerin de gece biraz gerilip korkalım.Gerçek hayattan alıntı olursa daha çok sarıyor.
Gerçek hayattan alıntı olayı baya tırt bir olaymış, neye göre öyle dendiğini öğrendiğimde baya şaşırmıştım. Gerçek olaylardan alıntıdır denince insan sanki kayıtlı belgeli bir olaymış gibi algılıyor en azından ben öyle algılıyordum ama alakası yokmuş.

Mesela yıllar önce Konya'da (96-97 falan olması lazım) yeni yapılmış bir bina için hayalet var denmişti, masalar kendi kendine havalanıyor vs gibi bir sürü söylenti çıkmıştı sonrasında unutuldu gitti öyle kaldı ama yerel basında yer aldı. Buna istinaden bir yapımcı gerçek olaylardan alıntıdır diye film çekebilir.

Film değil ama izlemediysen the haunting of hill house dizisini tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt