Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1391557.jpg

2787536.jpg

jfp4aFv-mWFENAL1Pjjcqc1ohm4H6-o4b8g5W9PUx4W8ESvik237w1RLPm5TjkcsRTQQ73vyw00W5yEEkHe0DyCjzvK3w67Q-mgTrj5cDoDP9eGUR20PaWSpHQ

üçünüde tavsiye ederim

bu adam kadin oyuncularıni taciz ediyomus dogru mu

dogru. tippi hedren bizzat aciklamisti birkac sene önce.

efsane ama bir o kadar da megavat bir adammis rahmetli.

Evet arkadaşlar. Salgın hastalık sebebiyle işten çıkar çıkmaz eve dönüyoruz. Çoğumuz da evden çıkmıyoruz. Ben de bir süre sonra eve kapanıp uzun bir süre çıkmayacağım. Bu sebeple evde yapılacak en iyi aktivite film izlemek, kitap okumak olduğunu düşünüyorum. 5 bölüm sonra Jet Sosyete'nin tüm bölümlerini izlemiş olacağım. The Godfather ve Lotr'un iki ve üçüncü bölümünü de izleyeceğim. Peki ya sonrası. . . Bir çoğumuz bu kararsızlığı yaşıyordur. O zaman birbirimize yardımcı olalım ve film önerelim. @Osman SEDEN önerilerine ihtiyacım var üstat :hat:

Izlemeyen varda The Gentlemen guzel bir film. Daha fazla siddet bekliyordum ama minimum seviyeye yakin siddet var. Yine de izlemesi oldukca zevkliydi.

1917 guzeldi.Aslında hikayesi çok farklı birşey değil ama hem oyunculuklar hem muzikler iyiydi.

4899806.jpg

Vasatın altı bir flim olmuş.Konusu çok bilindik klasik 1 süper adam flimi. 6/10

kült filmlere baslayacaklar icin önce citizen kane tavsiye ederim önce ordan baslayın

kara film sevenler icinse nature born killers tavsiye ederim

Evet arkadaşlar. Salgın hastalık sebebiyle işten çıkar çıkmaz eve dönüyoruz. Çoğumuz da evden çıkmıyoruz. Ben de bir süre sonra eve kapanıp uzun bir süre çıkmayacağım. Bu sebeple evde yapılacak en iyi aktivite film izlemek, kitap okumak olduğunu düşünüyorum. 5 bölüm sonra Jet Sosyete'nin tüm bölümlerini izlemiş olacağım. The Godfather ve Lotr'un iki ve üçüncü bölümünü de izleyeceğim. Peki ya sonrası. . . Bir çoğumuz bu kararsızlığı yaşıyordur. O zaman birbirimize yardımcı olalım ve film önerelim. @Osman SEDEN önerilerine ihtiyacım var üstat :hat:

Nuri Bilge Ceylan'ın bütün filmlerini izlemek.

1585346714026.webp

Bu karantina günlerinde Türk filmlerine sarmak durumunda kaldım. Olumlu dunya ve 7. k. mucizeyi izledim. Olumlu dunya beklentimin üstünde bir absürt komedi idi. Sarp denen anti olmasa daha iyi olurdu. Oburu hic tarzım olmayan vıcık vıcık bir filmdi ama gene de izleniyor. Akşama Recep Içerik serisine bastan başlayacağım hayirlisiyla.

Olümlü Dunya'nin gisesini 500 binde gorunce şok olmuştum . Gayet eglenceli film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt