Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ince kirmizi hat (red thin line)2.dünya savaşı ile ilgili film öner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ince kirmizi hat (red thin line)2.dünya savaşı ile ilgili film öner
Sen sanki burada film kültürüm çok zayıf falan diyordun yav ne ara 1950'lerden fransız filmi önerecek noktaya geldin![]()
![]()
![]()
Sen sanki burada film kültürüm çok zayıf falan diyordun yav ne ara 1950'lerden fransız filmi önerecek noktaya geldin
Un prophete izledim diğerlerine de bakayım eyv
Benim Yolum Kore yapımı harika bir filmdir.2.dünya savaşı ile ilgili film öner
komanizmden uzak duralımBenim Yolum Kore yapımı harika bir filmdir.
Ewt 4-5 seneye onceye kadar sifirdim. Gerci Amerikan ve Ingiliz disinda film izlemiyorum cok. Fransiz 10 tane film falan izlemisimdir.
Bence de oyle ama fazla izlemedigim icin net bir yorum yapamam. Belki de iyileri vardir ben bulamamisimdir.Çok fazla kaliteli Fransız filmi yok zaten..?
reis izlemedim de aratınca bu çıktı olabilir mi acabaBir film vardi ama adini unuttum. Iki ihtimalli konusu var.
1 - Film, Son Samuray gibi modern savas araclari ile eski usul kilic kullananlar arasindaydi
2 - Film, 2. Dunya savasi sirasinda filan zaman kaymasi ile 1700 1800'li yillar arasina giden Amerikalilar ile Japonlar arasinda.
Sanirim 2. secenekti cunku Tank ve kilic kullanan arasindaydi. Zamanda geriye gitmemis olsa Japonlarin teknolojide o kadar geride kalmasi imkansiz.
@Osman SEDEN
Izlemis olabilir misin?
Filmi 1990 yili civarinda izledigime gore 1970'li veya 1980'li yillarda cekilmistir.
reis izlemedim de aratınca bu çıktı olabilir mi acaba

Bunun american versiyonu da vardı galiba.
bu adam kadin oyuncularıni taciz ediyomus dogru mu![]()
![]()
Hitchcock (2012) - IMDb
Directed by Sacha Gervasi. With Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Danny Huston. The relationship between Alfred Hitchcock and his wife Alma Reville during the filming of Psychose (1960) in 1959 is explored.m.imdb.com
Hitchcock‘un Psycho’yu çektiği dönem yaşadığı zorluklara ışık tutan güzel bir film olmuş.
7.5/10
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi