Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir film vardi ama adini unuttum. Iki ihtimalli konusu var.
1 - Film, Son Samuray gibi modern savas araclari ile eski usul kilic kullananlar arasindaydi
2 - Film, 2. Dunya savasi sirasinda filan zaman kaymasi ile 1700 1800'li yillar arasina giden Amerikalilar ile Japonlar arasinda.
Sanirim 2. secenekti cunku Tank ve kilic kullanan arasindaydi. Zamanda geriye gitmemis olsa Japonlarin teknolojide o kadar geride kalmasi imkansiz.
@Osman SEDEN
Izlemis olabilir misin?
Filmi 1990 yili civarinda izledigime gore 1970'li veya 1980'li yillarda cekilmistir.

Sen sanki burada film kültürüm çok zayıf falan diyordun yav ne ara 1950'lerden fransız filmi önerecek noktaya geldin :asd:

Un prophete izledim diğerlerine de bakayım eyv

Sen sanki burada film kültürüm çok zayıf falan diyordun yav ne ara 1950'lerden fransız filmi önerecek noktaya geldin :asd:

Un prophete izledim diğerlerine de bakayım eyv

Ewt 4-5 seneye onceye kadar sifirdim. Gerci Amerikan ve Ingiliz disinda film izlemiyorum cok. Fransiz 10 tane film falan izlemisimdir.

Bir film vardi ama adini unuttum. Iki ihtimalli konusu var.
1 - Film, Son Samuray gibi modern savas araclari ile eski usul kilic kullananlar arasindaydi
2 - Film, 2. Dunya savasi sirasinda filan zaman kaymasi ile 1700 1800'li yillar arasina giden Amerikalilar ile Japonlar arasinda.
Sanirim 2. secenekti cunku Tank ve kilic kullanan arasindaydi. Zamanda geriye gitmemis olsa Japonlarin teknolojide o kadar geride kalmasi imkansiz.
@Osman SEDEN
Izlemis olabilir misin?
Filmi 1990 yili civarinda izledigime gore 1970'li veya 1980'li yillarda cekilmistir.
reis izlemedim de aratınca bu çıktı olabilir mi acaba

reis izlemedim de aratınca bu çıktı olabilir mi acaba

Bu degil Osman. Benim filmde karsi takim full samuray veya Ninja idi.
Hatta tank ile yavas yavas giderken birden duruyorlar, etraf otlarla filan cevrili ama samuray veya ninjalar hasir sapkalarla kamuflaj gibi birsey yapiyorlar, sonra binlerce samuray kafalarini filan kaldiriyordu. Etkileyeci sahneydi, ayrica dusman Amerikalilardi.
Izledigimde 10 11 yasindaydim, o gun kaliteli gelmisti. 15 yasindayken Herkul ve Zeyna da kaliteli geliyordu :)

images

Hitchcock‘un Psycho’yu çektiği dönem yaşadığı zorluklara ışık tutan güzel bir film olmuş.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

Hitchcock‘un Psycho’yu çektiği dönem yaşadığı zorluklara ışık tutan güzel bir film olmuş.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu adam kadin oyuncularıni taciz ediyomus dogru mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt