Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dead man's shoes 2004

1596658183575.webp

değişik bi intikam filmi olmuş. bi kaç mantıksızlık dışında beğendim fakat beğeneni ve beğenmeyeni çok fazla

Dün Tom Hanks'in Philadelphia filmini izledim, çok iyiydi. Tom Hanks ve Denzel Washington döktürmüş resmen.

Şu videonun sonlarındaki oyunculuğa bakın, adam gözleriyle nasıl acı çektiği hissini seyirciye geçiriyor. Son zamanlarda hakkında acayip iddialar dolaşıyor ama yine de tarihin en iyi oyuncularından olduğu da bir gerçek Tom Hanks'in.

Şu an trt1 de dangal var 3.kez izliyorum harika bir film.. guresle hiç alakam olmamasına rağmen bu filmi çok tuttum Aamir khan yine dokturmus.. ayrıca Sultan var o da Salman Khan filmi yine güreş temalı gerçi 2.bolumde film bambaşka yerlere gidiyor o film de cidden çok iyiydi tavsiye ederim ..

Snow White and the Huntsman (2012) - IMDb

Neredeyse herkesin hemfikir olduğu konu kadro hatası. K.Stewart'ın karşısına kötü kraliçe olarak C.Theron'u getirmek için iki gözden daha fazla şeyi kaybetmiş olmak lazım. Onun dışında film beklediğimden iyiydi. 6/10

The Old Guard (2020) - IMDb

Malum reis her zamanki gibi efsane ama konu biraz klişeydi ve senaryoda öyle ilerledi. Çerezlik. 6/10

Geçen dangalı önerirken bahsetmiştim harika bir Hint filmi daha sultan şu an trt 1 de tavsiye ederim..

images

Harikulade bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.

8.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

Harikulade bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.

8.0/10

ustat kendine saygisi olan biri hint filmi izlemez diye düşünüyorum bunu sakin yanlis anlama

ustat kendine saygisi olan biri hint filmi izlemez diye düşünüyorum bunu sakin yanlis anlama

Saçma bir düşünce. Sen de bunu yanlış anlama.

Çok fazla iyi Hint filmi var. Bu düşünceden vazgeçip izlemeye başla bence.

Illaki denk gelmissinizdir ama denk.gelmeyenler icin trt2 de her gun film veriliyor orjinal dilinde...yayin akisina bakilip ilginizi ceken bi film denk gelirse izleyin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt