- 22 Ocak 2010
- 52.301
- 33.660
- 3.073
filmleri niye arşivliyonuz
yada izlediklerinizi mi arşivliyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her izlediğimi değil de benim için kaliteli olan filmleri ya da hatırası, anısı olan filmleri arşivliyordum eskiden. İnternet hızım da çok yüksek olmadığı için canımın sıkıldığı anlarda katalogdan seçer gibi film seçip izleyebiliyordum. Bir süre sonra Blu-ray arşivlemeye başladım. Ona da HDD dayanmadı boyutlarından dolayı. Bir ara adaptörlü tozlanmış Seagate diskimi kaldırdığım yerden bulup çıkartırsam kalanları burada paylaşırım. Eskiden iyi oluyordu arkadaşlara giderken, ev ortamında takılmak istediğimizde falan açıyorduk arşivi seç beğen izlefilmleri niye arşivliyonuz
Tabi şimdi fiber internetlerimizle pek bir espirisi kalmadı bunların..izledikleri film "blood diamond". 13 senelik gereksiz bilgi nedense aklimda kalmis![]()
Izliyorum tabii hatta sadece filmler değil bir sürü dizi yada belgesel de arşivliyorum. Mesela bir filmden mi bahsediliyor muhtemelen epey zaman geçtiği için açıp izliyorum.filmleri niye arşivliyonuz
Ustat keske atmadan once haberim olsaydi yazardim ek olarak
komedi önerin
Bu mu abi.Bu akşam yine gececiyim. Geçen hafta Bir Avuç Dolar İçin'i izlemiştim. Vahşi Batı'ya devam. Eskiden TRT'de bir film izlemiştim. Bir türlü bulamadım. Filmin ismi Batıdan Gelendi galiba ama bulamadım.
Hay yaşa be kardeşim.
Ne demek, iyi seyirler abi.Bu akşam yine gececiyim. Geçen hafta Bir Avuç Dolar İçin'i izlemiştim. Vahşi Batı'ya devam. Eskiden TRT'de bir film izlemiştim. Bir türlü bulamadım. Filmin ismi Batıdan Gelendi galiba ama bulamadım.
Hay yaşa be kardeşim.
Eyvallah.. Yeni filmler sarmıyor. Bizde eski filmleri izleriz.Ne demek, iyi seyirler abi.
marslı ve yıldızlar arasında shildlerin listesini söylemiyorum bile
üstat öneri için teşekkürler az önce bitirebildim daha. güzel film. çekimlerindeki kalite nuri bilge beyin son filmlerini hatırlattı yönetmenin daha böyle izlenesi filmi varsa bakacamOsmancığım, bu Parasite filminin yönetmeninin Cinayet Günlüğü diye başka bir filmi daha var. Bak o da güzeldir. Filmin başrolünde Parasite filmindeki kokan adam oynuyor.